Το LesvosPost με ευλάβεια πραγματοποίησε ένα μοναδικό οδοιπορικό στα Πασχαλινά έθιμα της Λέσβου-Δείτε το τελικό οδοιπορικό

Το LesvosPost.com για ακόμα μια φορά ήταν το μοναδικό ΜΜΕ της Λέσβου που έκανε από την Μεγάλη Δευτέρα έως και την Κυριακή του Πάσχα οδοιπορικό σε όλη την Λέσβο .

Καταγράψαμε με αίσθημα κατάνυξης 93..!!! φωτογραφίες επιτάφιων από πολλέςεκκλησιές της Λέσβου, καταγράψαμε με την βοήθεια σας μέσο βίντεο 14 αναστάσιμες λειτουργίες, καταγράψαμε την σταύρωση του Ιησού, την Άφιξη του Άγιου Φως στην Μυτιλήνη και τέλος καταγράψαμε με Φώτο και βίντεο το παραδοσιακό Πάσχα της Λέσβου.

Για ακόμα μια χρονιά σε συνεργασία με το διαδικτυακό κανάλι ITV PETRA μεταδώσαμε μέσω liive streaming  ζωντανά από την Μεγάλη Δευτέρα έως την Κυριακή του Πάσχα τις λειτουργίες από την Πέτρα ΛέσβουΓια πρώτη φορά καταγράψαμε μάλιστα και live μεταδόσεις από την Μ. Πέμπτη έως και το Μ. Σάββατο μέσω της επίσημης σελίδα μας στο facebook (LesvosPost.com official

Επίσης στην επίσημη σελίδα μας στο facebook (LesvosPost.com official) κάθε λεπτό κοινοποιούσαμε φωτογραφίες και βίντεο από όλη την Λέσβο

Το δημοσιογραφικό επιτελείο του LesvosPost.com βρισκόταν αυτές τις ημέρες επί ποδός και σας έδωσε το στίγμα των αγίων αυτών ημερών από τα έθιμα που πραγματοποιεί κάθε μέρος της Λέσβου.

Χάριν εσάς πετύχαμε τα βίντεο μας και τα δημοσιεύματα μας να βρίσκονται στα κορυφαία site της Ελλάδας καθώς και σε πολλά πανελλαδικά κανάλια.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας με το έθιμο του Κάψιμο του Ιούδα στην Ζωοδόχου Πηγής Μυτιλήνης, αλλα και ένα διήμερο οδοιπορικό στην μεγάλη πανήγυρη του Ταξιάρχη Μανταμαδου την άλλη εβδομάδα.

Του χρόνου ευχόμαστε να έχουμε περισσότερο υλικό φυσικά πάντα με την βοήθεια των πολιτών της Λέσβου.

Σας ευχαριστούμε για την μεγάλη ανταπόκριση…

"Γιατί το LesvosPost.com ανήκει στους πολίτες της Λέσβου..!!"

Και του χρόνου….

Το Φως της Ανάστασης να φωτίζει τις ζωές όλων σας και να σας χαρίζει υγεία, οικογενειακή ευτυχία και επαγγελματική προκοπή.
Χριστός Ανέστη σε όλους
Χρόνια Πολλά σε όλους.ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΑ ΜΑΣ-ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ

 (πατήστε τα Link)