Μεγάλη επιτυχία για το 4ο Τουρνουά Μπάσκετ -«ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ»- Κατάμεστο το κλειστό της Νεάπολης Μυτιλήνης (pics)

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ  -«ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ»


Οι διοικήσεις του σωματείου ΘΗΣΕΑ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ και του συλλόγου ΕΛΠΙΔΕΣ ΠΑΝΑΓΙΟΥΔΑΣ- σε συνδιοργάνωση με το ΝΠΔΔ Παιδείας Πολιτισμού και αθλητισμού Δήμου Λέσβου-διοργάνωσαν το 4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ  -«ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ» την ΔΕΥΤΕΡΑ 9 Απριλίου 2018 .

Σε ένα κατάμεστο κλειστό στην Νεάπολη, που φάνηκε μικρό για να χωρέσει τον κόσμο ,που ήρθε να παρακολουθήσει το τουρνουά, αγωνίστηκαν περισσότεροι από 100 αθλητές και αθλήτριες, από τις Ακαδημίες του ΘΗΣΕΑ, των ΕΛΠΙΔΩΝ ΠΑΝ. της ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΜΗΘ., του ΑΡΙΣΒΑΙΟΥ, οι Παμπαίδες του ΘΗΣΕΑ και της ΟΛΥΜΠΙΑΣ., οι ομάδες κορασίδων και γυναικών.

Όλοι χάρηκαν το μπάσκετ, και τίμησαν την μνήμη της σοφίας.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους ,

Ο Αντιπερειφεάρχης Λέσβου  κ. ΚΥΤΕΛΗΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ,ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης  Διαιτητών Ελλάδος(Ο.Δ.Κ.Ε.) κ. ΜΠΟΥΣΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ και ο πρόεδρος της Τ.Ε. ΕΟΚ ΛΕΣΒΟΥ κ. ΚΟΥΚΟΥΝΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ.

Τιμήθηκαν από τον ΘΗΣΕΑ Παναγιούδας  η  ΑΦΕΝΤΟΥΛΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, που υπήρξε μέλος του Δ.Σ. και από τα ποιο δραστήρια μέλη αυτού .Τα παιδιά της Γιάννης, Κωνσταντίνα και Αθανασία έπαιζαν και πρόσφεραν στο σύλλογο , καθώς και ο ΚΑΡΑΛΟΥΔΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, που για μεγάλο διάστημα υπήρξε η κολώνα, του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΘΗΣΕΑ από την θέση του Γενικού αρχηγού  και φυσικά πατέρας δυο από τις ποιο σημαντικές παίκτριες της ομάδος Μπάσκετ Γυναικών , την Παρασκευή και την Άρτεμη.

Για την πραγματοποίηση του Τουρνουά Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

`1.ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ Νομικού προσώπου αθλητισμού κ. ΑΛΕΞΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, καθώς και τα υπόλοιπα μέλη αυτού, τους  ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ  ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ  και ΚΡΙΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ  ΛΕΣΒΟΥ, την Διοίκηση του Γυμναστηρίου Νεαπολέως και τον υπεύθυνο του κυλικείου του.
 τα σωματεία  που συμμετείχαν στο τουρνουά, Την ελληνική Ομάδα Διάσωσης-Παράρτημα Λέσβου

Όλους τους χορηγούς του συλλόγου, που διαφημίζονται στο γήπεδό μας.

Τους δημοσιογράφους που κάλυψαν το τουρνουά.

Και όλους τους φιλάθλους και γονείς που το παρακολούθησαν

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας , του χρόνου για το 5 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΟΦΙΑ ΔΗΜΟΛΙΑΝΗ

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΘΗΣΕΑ                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΕΛΠΙΔΩΝ


ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΙΓΝΑΤΙΑ            ΓΙΑΝΝΑΚΕΛΛΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ