Όροι Χρήσης LesvosPost.com


Όροι Χρήσης LesvosPost.com

Το SITE "LesvosPost", δημιουργήθηκε με στόχο να προσφέρει μια ανεξάρτητη, έγκυρη και ολόπλευρη ενημέρωση από την Λεσβιακή, Ελληνική και ξένη ειδησεογραφία.

Νομοθεσία.


Το SITE τηρεί την νομοθεσία που καλύπτει την πολιτική δημοσίευσης των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην Ελλάδα καθώς και όλες τις διεθνείς συμβάσεις που διέπουν αυτήν.


Πολιτική δημοσίευσης.


Το SITE ενθαρρύνει την αποστολή και δημοσίευση άρθρων, κειμένων, δελτίων τύπου που προάγουν την Δημοκρατία, τον πολιτισμό, τις τέχνες, τον αθλητισμό, την οικολογία και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών. Κείμενα που αποστέλλονται στο SITE και δεν εναρμονίζονται με την καλώς εννοούμενη προαγωγή του δημόσιου λόγου θα αποκλείονται. To SITE, στα πλαίσια της πολιτικής δημοσίευσης και σεβασμού της νομοθεσίας, δεν δημοσιεύει κείμενα που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα και χωρίς τη συγκατάθεση των δημιουργών τους. Εργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στο SITE έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης. Εφόσον ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.


Αποποίηση ευθυνών.


Το SITE χωρίς να εγγυάται και συνεπώς να ευθύνεται, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου να διέπονται από τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια και σαφήνεια, τόσο ως προς τη χρονική εγγύτητα, όσο και ως προς την πληρότητα, ορθότητα και διαθεσιμότητα αυτού. To SITE δεν δίνει κανενός είδους επιστημονική άποψη, βοήθεια ή συμβουλή παρόλο που δημοσιεύει ένα μεγάλο αριθμό επιστημονικών κειμένων, παρ'όλα αυτά το SITE ελέγχει το σύνολο των ειδήσεων, ώστε κάθε είδηση να προέρχεται από διασταυρωμένες και έγκυρες πηγές.


Επώνυμες καταγγελίες:


Πολιτική της ιστοσελίδας μας είναι να δημοσιεύονται όλες οι επώνυμες καταγγελίες χωρίς διευκρινήσεις από τους καταγγελλόμενους.

Φιλοξενία κειμένων από συνεργαζόμενες ιστοσελίδες.


Αρκετές από τις πληροφορίες της ιστοσελίδας μας παρέχονται από τρίτα πρόσωπα. Το SITE δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει τις πληροφορίες αυτές και δεν εγγυάται για την ακρίβεια τους. Οι επισκέπτες για οποιαδήποτε πληροφορία θα πρέπει να απευθύνονται στις συνεργαζόμενες ιστοσελίδες για περισσότερες διευκρινίσεις.


Διαφημίσεις.


Το SITE δημοσιεύσει διαφημίσεις που ανταποκρίνονται στη θεματολογία του. Κατά καιρούς το SITE εξετάζει και ελέγχει το περιεχόμενο τους, είναι δυνατόν να αποκλείσει εκείνες τις διαφημίσεις που δεν ανταποκρίνονται στα κριτήρια και τη θεματολογία του SITE.


Σχόλια των αναγνωστών του SITE.


To SITE δημοσιεύει σχόλια και παρατηρήσεις των αναγνωστών του σε κάθε του είδηση. Η χρήση αυτής της υπηρεσίας θα πρέπει να γίνεται με κανόνες και όρους που διέπει την περαιτέρω διερεύνηση και εμπλουτισμό των ειδήσεων μας με περισσότερες πληροφορίες.


Στατιστικά στοιχεία


Το SITE κάνει χρήση στατιστικών στοιχείων που έχουν να κάνουν με την επισκεψιμότητα των αναγνωστών του.To SITE σε καμία περίπτωση δεν συλλέγει στοιχεία, που έχουν να κάνουν με τα προσωπικά δεδομένα ή στοιχεία αναγνωρισιμότητας της ταυτότητας των επισκεπτών του.


Χρήση της Ιστοσελίδας.


Καμιά πληροφορία την οποία αποκτά ο χρήστης από το SITE και τις υπηρεσίες του, δε δημιουργεί καμία εγγύηση ή υποχρέωση του SITE, εφόσον αυτή δεν έχει προβλεφθεί στους παρόντες όρους χρήσης.


Αποδοχή των όρων του SITE.


Η χρήση της ιστοσελίδας, οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο της υπόκεινται στους ανωτέρω όρους χρήσης. Ο αναγνώστης κατανοεί και αποδέχεται τους παραπάνω όρους του SITE.



LesvosPost.com- Έγκυρη και έμπιστη 24ωρη Ενημέρωση


Με εκτίμηση


Στεφάνου Γεώργιος

Δ/ντης LesvosPost.com