Ποιοι είμαστε-Λίγα λόγια για εμάς-Η ομάδα μας…!!!


Η ιστορία μας

Ξεκινήσαμε το 2010 με ένα ερασιτεχνικό site με όνομα Stefanoy News και μια μικρή δημοσιογραφική ομάδα με επισκεψιμότητα περίπου 150 άτομα την ημέρα, αργότερα το 2011 και ενώ πλέον η επισκεψιμότητα του site μας είχε ξεπεράσει σε καθημερινή βάση τους 650 αλλάξαμε το όνομα σε Stefanoy News Lesvos.

Το Stefanoy News και αργότερα Stefanoy News Lesvos στα δυο χρόνια λειτουργίας του έφτασε τους 55.000 επισκέπτες συνολικά και περίπου 340.000 προβολές σελίδων (page views)


Η ΑΛΛΑΓΗ

Tο 2012 αποφασίσαμε όλη η δημοσιογραφική και συντακτική ομάδα του Stefanoy News Lesvos να μεταβούμε σε μια καινούρια πιο επαγγελματική πλατφόρμα με νέο ονομα, περισσότερες ειδήσεις Λέσβου, περισσότερα ρεπορτάζ κ.α.

Έτσι από 15/07/12 το Stefanoy News Lesvos περνάει στην ιστορία και μεταφέρεται στο www.LesvosPost.com

Το lesvospost.com ιδρύθηκε στις 15/7/12 με σκοπό την άμεση και έγκυρη ενημέρωση από την Λέσβο, τις σημαντικές ειδήσεις της Ελλάδας και όλο τον κόσμο.

H 2η ΑΛΛΑΓΗ

Τον Νοέμβριο του 2018 η ΝΟ1 ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Λέσβου αποκτά νέα εμφάνιση & λειτουργίες!

Μετά από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία 6 ετών το LesvosPost μπαίνει σε ρυθμούς ανανέωσης και αναβάθμισης ακολουθώντας πάντα τους ρυθμούς της τεχνολογίας με στόχο να γίνει πιο λειτουργικό και εύχρηστο με βασικές αλλαγές τόσο σε τεχνική υποστήριξη αλλά κυρίως στην εμφάνιση.

Η νέα μορφή της σελίδας μας – στην ίδια γνωστή διεύθυνση LesvosPost.com η LesvosPost.gr είναι εμπλουτισμένη με νέες ενότητες, με ακόμη περισσότερη ειδησεογραφία και πιο πλούσια αρθρογραφία.

Ειδήσεις, άρθρα γνώμης, βίντεο από τα σημαντικότερα γεγονότα και εκδηλώσεις του νησιού και πολλές ακόμη νέες στήλες θα έρθουν να προστεθούν στο ανανεωμένο LesvosPost.

Λίγα λόγια για εμάς-Η ομάδα μας..!!

Δ/ντης και ιδρυτής του LesvosPost.com είναι ο Γεώργιος Στεφάνουο οποίος είναι και ο αρχισυντάκτης του LesvosPost. 

Ο Γιώργος Στεφάνου είναι δημοσιογράφος


Eίναι κάτοχος πτυχίου δημοσιογραφίας από την σχολή NEW MEDIA STUDIES του Σταμάτη Μαλέλη του Ομίλου STAR CHANNEL. Συνεργάζεται ως ανταποκριτής Λέσβου με το STAR CHANNEL, SKAI TV, Lay-out.gr, ZOUGLA TV, Parapolitika FM 90.1, ΕΘΝΟΣ, Ε TV κ.α.

Επίσης είναι επίσημος Ανταποκριτής για τα μέσα in.gr, ΒΗΜΑ, ΤΑ ΝΕΑ και MEGA TV στην Μυτιλήνη 

Παράλληλα με την δημοσιογραφία είναι πτυχιούχος λογιστικής και εργάζεται στην ιδιοκτήτη επιχείρηση Accountant CENTER STEFANOY-ΣΤΕΦΑΝΟΥ Γ-ΣΤΕΦΑΝΟΥ Κ Ο.Ε



Στρατής Τσιντώτας

Σύμβουλος ενημέρωσης, εξωτερικός συνεργάτης LesvosPost


Με την εμπειρία του εδώ και 17 χρόνια στο χώρο της δημοσιογραφίας, ο Στρατής είναι ένας από τους συνεργάτες μας, αρθρογραφώντας όπως εκείνος μας έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια, με αποκαλυπτική και άκρως αιχμηρή πένα και με στόχο να συμβάλει στην πραγματική ενημέρωση των πολιτών. Ο Στρατής Τσιντώτας έχει σπουδάσει στο New York Sport College αθλητική δημοσιογραφία, έχοντας θητεύσει δίπλα σε δημοσιογράφους όπως ο Γιάννης Καραλής, ο Μανώλης Μαυρομάτης, ο Κώστας Δεληγιάννης, ο Γιάννης  Αργυρίου, ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος, ο Δημήτρης Κωνσταντάρας, ο Νίκος Καραγιαννίδης, ο Άλκης Φιτσόπουλος, ο Νίκος Φύριος, η Άννα Καραμανλή και πολλοί άλλοι, ενώ ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Αθλητική Ηχώ πριν «μετακομίσει» για οικογενειακούς λόγους στην Μυτιλήνη.  Στο νησί εργάστηκε από το 2001 στην εφημερίδα του Δημήτρη Κίνδερλη Δημοκράτης Μυτιλήνης, για περισσότερα από δέκα χρόνια, ενώ παράλληλα από το 2004 εργάζονταν και στην εφημερίδα Αιολικά Νέα. Από το 2010 και μέχρι πρότινος ήταν δημοσιογράφος και εκδότης στην εφημερίδα Τα Νέα της Λέσβου. Έχει επίσης εργαστεί στον ραδιοφωνικό σταθμό Best Fm, στο Αρχιπέλαγος TV και στην Τηλεόραση Μυτιλήνης, ενώ υπήρξε ανταποκριτής σε Aθηναικές εφημερίδες και στο ραδιόφωνο του Sport Fm



Στεφάνου Ευστράτιος- Υπεύθυνος αθλητικού ρεπορτάζ L.P

Ο Στεφάνου Ευστράτιος είναι απόφοιτος του ΤΕΙ Πάτρας στο τμήμα λογιστικής. Ασχολείται με την διαδικτυακή ενημέρωση και το αθλητικό ρεπορτάζ όλων των ομάδων της Λέσβου και όχι μόνο.

Μαρία Ελένη Σαχινί - Συνεργάτης L.P

Η Μαριλενα Σαχινι είναι απόφοιτη του Γενικού Λυκείου Φίλιας, απόφοιτη στο τμήμα Νοσηλευτικής στα δημόσια ΙΕΚ Μυτιλήνης, ασχολείται με την διαδικτυακή δημοσιογραφία.

Μιλάει και γράφει 3 γλώσσες Αγγλικά (κάτοχος πτυχίου lower), Γαλλικά, Αλβανικά. Στο LesvosPost.com ασχολείται με το τμήμα διαγωνισμών και διαφημίσεων καθώς και με τις μεταφράσεις κειμένων.

Επίσης το προσωπικό μας αποτελείται και από παρά πόλους άλλους δημοσιογράφους-ρεπόρτερ από όλη την Ελλάδα και την Λέσβο.


Το LesvosPost.com συνεργάζεται με πολλά Μ.Μ.Ε και ειδησεογραφικές ιστοσελίδες από όλη την Ελλάδα και την Λέσβο. Κάποια από αυτά είναι το STAR CHANNEL, ΣΚΑΙ TV, skai.gr, MEGA TV, in.gr το ειδησεογραφικό blog 24-ores.com, και τα, lay-out.gr, star.gr, plomarinews.gr, radiolesvosnews.gr, lesvosnews.com, lesvosleft.gr, news247.gr, newsbomb.gr, newsit.gr, enikos,gr, lesvosgoal.gr. teens,gr

"ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ LESVOS POST EINAI ENA KAI ΜΟΝΑΔΙΚΟ...."

Με εκτίμηση

Στεφάνου Γεώργιος
Δ/ντης LesvosPost.com