Βερρος σε Χήρα: "Ποιος κάνει κωλοτούμπες τελικά;"...


Άμεση ήταν η απάντηση του δημάρχου δυτικής Λέσβου στην πρωϊνή ανακοίνωση του επικεφαλή της δημοτικής παράταξης Ξεκινάμε του Δήμου Δυτικής Λέσβου Νικόλαο Χήρα όπου τόν κατηγορούσε για την αλλαγή στάσης του σχετικά με το μεταναστευτικό. Δείτε εδώ


Αναλυτικά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Δεν προκαλούν πλέον καμία έκπληξη οι ξαφνικές διαλείψεις του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Χήρα, ο οποίος αποφάσισε σήμερα να ανοίξει μεταναστευτική κουβέντα, συνδυάζοντάς την μάλιστα με μία «χρισματολογία».

Μακριά όμως από εμάς τα «χρίσματα». Το κατά Νικόλαον Χήραν «πολυπόθητο χρίσμα», είναι ολότελα δικό του και θα συνεχίσουμε να του το χαρίζουμε, γιατί πολύ απλά, για τη δημοτική αρχή και το Δήμαρχο, είναι αδιάφορο.

Σε ότι αφορά δε το μεταναστευτικό και την κατηγορία «απουσίας», αν κάποιος –και μάλιστα χρισμένος- οφείλει να εξηγήσει τις θέσεις του για τη Βάστρια (σ.σ. για να μην πάμε πιο πίσω), είναι ο ίδιος ο κ. Χήρας. Και να εξηγήσει τις θέσεις του όχι βεβαίως σε εμάς. Αλλά σε εκείνους που δίδουν… χρίσματα.

Για την ιστορία, ο Δήμαρχος διαχρονικά και ειδικά για τα θέματα του μεταναστευτικού, υπηρετεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Βάσει Απόφασης δημοτικού συμβουλίου, ήταν παρών και στο πρόσφατο συλλαλητήριο, να μην ψάχνεται ο καλός συνάδελφος στον… Ερυθρό Σταυρό.

Παλιότερα πάντως και σε άλλα αντίστοιχα συλλαλητήρια, όταν ο Δήμαρχος εκπροσωπούσε από του βήματος το δημοτικό συμβούλιο, κατηγορούνταν -πάλι από τον κ. Χήρα- ως «λαϊκιστής» και «Στρατηγός».

Ποιος κάνει κωλοτούμπες τελικά;