Ν. Χήρας "Εχει ήδη κάνει κωλοτουμπα στο μεταναστευτικό ο Βερρος"Ανακοινώσεις από την δημοτική παράταξη Ξεκινάμε του δήμου δυτικής Λέσβου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Μπορεί το τριώδιο να άνοιξε πριν από μερικές ημέρες, αλλά οι μάσκες για κάποιους έπεσαν ήδη. Ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου για μια ακόμη φορά έδειξε με την στάση του πόσο επιδίδεται στις ισορροπίες αφού κατορθώνει να πατάει σε δυο βάρκες. Ελπίζοντας βέβαια ότι θα πάρει το "πολυπόθητο χρίσμα" .

Αλλά τα χρίσματα δεν χαρίζονται, αλλά επιτυγχάνονται με ευθύτητα και συνέπεια.

Όντας εξαφανισμένος από όλες τις εκδηλώσεις και τις συγκεντρώσεις που αφορούν το μεταναστευτικό, μονίμως κρυπτόμενος πίσω από τα «πρωτοπαλίκαρα» του τα οποία έχουν αναλάβει να τον εκπροσωπούν, προσπαθεί να δείξει στον κόσμο ότι είναι σταθερός στις απόψεις του για το μεταναστευτικό αλλά ταυτόχρονα έχει ήδη κάνει την κωλοτούμπα του.

Στην Βάστρια προ ημερών δεν ήταν παρών γιατί δήθεν "δεν είχε ενημερωθεί" . Στην συνάντηση των φορέων της περιφέρειας για το μεταναστευτικό "απουσίαζε στην Αθήνα" (καμαρώνοντας ότι επισκέφτηκε το Μαξίμου). Τέλος, στο πρόσφατο συλλαλητήριο μάταια τον αναζητούσαν οι διοργανωτές και ακόμα τον ψάχνουνε μέσω του Ερυθρού Σταυρού.

Κ. Βέρρο, μπορείτε να τους ξεγελάτε όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.


     Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΉΣ ΤΗΣ ΠΑΡΆΤΑΞΗΣ 

               ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΧΗΡΑΣ