Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ «Προεκλογικά άφωνος ο κ. Κυτελης»


Με ανακοίνωση του ο συνδυασμός του Π. Ζαφειρίου Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ απαντάει στο σημερινό δελτίο τύπου κ Κυτελη και του συνδυασμού ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ που ανέφερε για την διεξαγωγή του debate πως «δεν συμμετέχει σε «ανούσιες αντιπαραθέσεις» και πω είναι ο μοναδικός συνδυασμός που έχει παρουσιάσει πρόγραμμα… ( ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ κ ΚΥΤΕΛΗ)

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Του ανεξάρτητου συνδυασμού
Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ
Μυτιλήνη, 7/5/2019

Με ανάμεικτα συναισθήματα έκπληξης και απορίας αναγνώσαμε την ανακοίνωση του υποψηφίου δημάρχου κ. Κύτελη και παραθέτουμε τα κάτωθι: Τί εννοεί ο κ. Κύτελης με τις φράσεις: "εμείς έχουμε πρόγραμμα..." "είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που έχουμε πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα"; Πληροφορούμε λοιπόν τον ίδιο ή εκείνους που έγραψαν τις αστοχίες αυτές της ανακοίνωσής του, ότι ο ΠΡΩΤΟΣ συνδυασμός που κατέθεσε προεκλογικό πρόγραμμα ήδη από τον περασμένο Φεβρουάριο, συμπεριλαμβάνοντας ΚΑΙ το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα του Δήμου μας, ήταν ο συνδυασμός μας

Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ.

Γιατί προσποιείται άγνοια επί του θέματος αυτού ο κ. Κύτελης; Μήπως εσκεμμένα λησμονεί, ότι όταν ο συνδυασμός μας πραγματοποιούσε επαφές με μέλη της ΚΙΒΩΤΟΥ Μυτιλήνης και παράλληλα δημοσίευε στο θέατρο ΦΟΜ προεκλογικό πρόγραμμα, ο ίδιος ο κ. Κύτελης δεν είχε καταλήξει ούτε στο όνομα του συνδυασμού του; Όσο για τις ξεκάθαρες απόψεις του σχετικά με το μεταναστευτικό, καλό θα ήταν να τις ακούγαμε κι από τον ίδιο μιας και λόγω της προεκλογικής αφωνίας που ακολουθεί, προτιμά να παρουσιάζει πολλές από τις θέσεις του συνδυασμού μας για το μεταναστευτικό ως δικές του! Τέλος απευθύνουμε προς τον ίδιο ακόμη ένα ερώτημα. Από πότε η πρόσκληση σε ένα δημοκρατικό ντιμπέιτ θεωρείται ως παγίδα ανούσιων αντιπαραθέσεων, τη στιγμή που και ο αρχηγός της πολιτικής παράταξης στην οποία πρόσκειται ο κ. Κύτελης έχει αποδείξει κατά το παρελθόν, ότι επιδιώκει τον δημοκρατικό διάλογο μέσω ντιμπέιτ. Και για να πούμε τα πράγματα ως έχουν. Τέτοιου είδους απόψεις περί δήθεν παγίδας και αντιπαραθέσεων αναπαράγουν μόνο όσοι δεν έχουν να πούν τίποτα προς τους δημότες ή τρέμουν και μόνο στην ιδέα, ότι θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο με ικανότερους συνυποψηφίους τους. Η μόνη ορθή άποψη του κ. Κύτελη βρίσκεται στο σημείο που αναφέρει, ότι οι δημότες είναι εκείνοι που θα κρίνουν τον κάθε υποψήφιο. Και ευτυχώς ο κόσμος έχει κρίση και θα κρίνει αναλόγως. Κλείνοντας θέλουμε να επισημάνουμε στον κ. Κύτελη και τούτο. Ο σεβασμός μεταξύ συνυποψηφίων είναι πολιτισμός και για ορισμένους εξακολουθεί να αποτελεί έννοια άγνωστη.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο Μυτιληνιό δημότη και στον τόπο μας.

Ο συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»