Ναυαγεί το debate; - Ανούσιες αντιπαραθέσεις θεώρει το Debate των υποψήφιων δημάρχων ο Στρατής Κυτελης


Ναυάγησε πριν ακόμα αρχίσει;

Ενώ σήμερα τελειώνει η διορία που είχε δώσει ο συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» του κου Ζαφειρίου και κανένας δεν έχει απαντήσει εκτός του συνδυασμού Αλλάζουμε τον τόπο μας του κου Μαμακου ο κος Κυτελης  με ένα δελτίο πριν λίγο ανακοίνωσε ότι δεν συμμετέχει σε «ανούσιες αντιπαραθέσεις»

Στο δελτίο επίσης λέει και κάποια ψέματα, ότι είναι ο μόνος συνδυασμός που έχουν πρόγραμμα και αυτό είναι ΨΕΜΑ καθώς πρόγραμμα έχει και η κα Χιωτελλη και το δημοσιοποιεί καθημερινά αλλά και ο κος Αστυρακακης αλλά και ο κος Ζαφειρίου.

Οπότε με αυτήν την δήλωση ναυαγεί ο δημόσιος ανοιχτός διάλογος μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων τουλάχιστον με όλους.. και για ακόμα μια φορά ο κόσμος θα μείνει σε εντυπωσιακά φυλλάδια και προγράμματα που θα μείνουν στα χαρτιά..

Αναλυτικά το δελτίο τύπου:

«Στην Παναγιούδα βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Αντιπεριφερειάρχης και Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Στρατής Κύτελης. Συνεχίζοντας την πορεία του προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου, είδε για μια ακόμα φορά την μεγάλη και θερμή ανταπόκριση των δημοτών στο συνδυασμό ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΤΗΤΑΣ. Συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους συζήτησε για μια ακόμα φορά τα προβλήματα τους. Προβλήματα μικρά, καθημερινά τα οποία όμως εδώ και χρόνια παραμένουν άλυτα. «Φτάνει πια με τα μεγάλα λόγια και τις υποσχέσεις» του είπαν χαρακτηριστικά δημότες της Παναγιούδας. Ο Στρατής Κύτελης επεσήμανε για μια ακόμα φορά ότι στόχος του είναι η καθημερινότητα του δημότη. «Οι μόνοι μου αντίπαλοι είναι τα προβλήματα των δημοτών» δήλωσε χαρακτηριστικά απαντώντας και σε επιθέσεις άλλων συνδυασμών. «Ο καθένας μας θα δώσει τον αγώνα του, θα παρουσιάσει τις απόψεις του, τις θέσεις του συνδυασμού του και οι δημότες θα κρίνουν. Εμείς κάνουμε καθημερινό ντιμπέιτ μαζί σας. Άλλωστε εμείς έχουμε πρόγραμμα και το έχουμε δημοσιοποιήσει. Πρόγραμμα για την πόλη, για τα χωριά, πρόγραμμα για τον αθλητισμό, για την Προκυμαία, για τα λιμάνια, για την είσοδο της τεχνολογίας στη ζωή μας. Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που έχουμε πρόγραμμα για τα αδέσποτα ζώα. Είμαστε οι μόνοι που ξεκάθαρα είπαμε τις απόψεις μας για το μεταναστευτικό. Περιμένουμε ν΄ ακούσουμε τις απόψεις των άλλων για το μεγάλο αυτό θέμα που ταλανίζει τον Δήμο μας, το χωριό σας. Έχουμε απόψεις και τις έχουμε επίσης δημοσιοποιήσει για τον τουρισμό, πολιτισμό». Και κατέληξε: «Δεν θα πέσουμε στην παγίδα ανούσιων αντιπαραθέσεων. Έχουμε εμπιστοσύνη σε σας και εσείς θα μας κρίνετε όλους». Οι δεκάδες δημότες που παραβρίσκονταν συζήτησαν για αρκετή ώρα με τον Στρατή Κύτελη και τους υποψήφιους συμβούλους. Οι επισκέψεις νίκης θα συνεχιστούν με επόμενο σταθμό χωριά της Γέρας.»