Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης- Καλλονή-ΠΑΟΚ (19:30 NS1)

Στον ρυθμό του μεγάλου αγώνα της 18ης αγωνιστικής super league ανάμεσα σε ΑΕΛ Καλλονής και τον ΠΑΟΚ ζουν άπαντες στην ομάδα της Καλλονής αλλά και σε ολόκληρη τη Λέσβο. 



Να τονίσουμε ότι χθες στις 16:30 οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ προετοίμασαν θερμή υποδοχή στους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ο «Ταρλάς» θα ανοίξει τις πύλες του στις 17:30 για τους ποδοσφαιρόφιλους της Λέσβου.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ:  Τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα ΑΕΛΚ-ΠΑΟΚ στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης, Ενημέρωση για την είσοδο των φιλάθλων για τον αγώνα Καλλονή- ΠΑΟΚ


Η Καλλονή δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στη Μυτιλήνη, όπου στόχος είναι μόνο η νίκη, όπως δήλωσαν οι Σάββας Τσαμπούρης και Νίκος Καλτσάς.

Στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχουν εστιάσει την προσοχή τους άπαντες στην Καλλονή, μετά την ισοπαλία στη Βέροια (1-1) με την ομώνυμη ομάδα. Ενόψει αυτού ο Γιάννης Ματζουράκης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει άπαντες στη διάθεσή του, καθώς δεν υπάρχουν προβλήματα είτε από τραυματισμούς, είτε λόγω καρτών.

Χωρίς προβλήματα της τελευταίας στιγμής και με τους Λεοζίνιο και Μαρσέλο να δίνουν το παρών θα υποδεχθεί την Τετάρτη η Καλλονή τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Γιάννη Ματζουράκη θέλουν να επανέλθουν στις νίκες και να ξεκολλήσουν από την 10η θέση στην οποία βρίσκονται το τελευταίο διάστημα.

Οι είκοσι που επέλεξε ο έμπειρος προπονητής μας είναι οι: Χογκ, Δαύκος, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Βαλιός, Γιορέντε, Ναβάρο, Πιπίνης, Αντέτζο, Τσαμπούρης, Λεοζίνιο, Μίνγκας, Κειτά, Στεφάνοβιτς, Καλτσάς, Μαρσέλο, Μανούσος, Αγρίτης, Χουάνμα και Καμαρά". 


Και ο ΠΑΟΚ…..

Μετά το… στραπάτσο στην Τρίπολη, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται και πάλι σε μια δύσκολη έδρα.

Στο μυαλό όλων στο «Δικέφαλο του Βορρά» δεν είναι –σε καμία περίπτωση- το ενδεχόμενο να χαθούν και άλλοι βαθμοί και να απομακρυνθούν από την κορυφή.

Η SKODA Ξάνθη μετά την ήττα της στα Πηγάδια από τον Ολυμπιακό δίνει άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι. Απέναντί της αυτή τη φορά έχει την Βέροια με πρόθεση να επιστρέψει στις νίκες. 

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πληρώνει το... μάρμαρο της ήττας στην Τρίπολη και μένει εκτός αποστολής του ΠΑΟΚ για το εκτός έδρας ματς με την Καλλονή. Ανέτοιμος ο Νομπόα.

Ο διεθνής άσος με την εθνική ομάδα του Εκουαδόρ, συμμετείχε μεν στο διπλό, το πρωί της Τρίτης, ωστόσο, δεν βρίσκεται στην κατάσταση που θα τον ήθελε ο προπονητής του για να τον υπολογίζει.

Όσον αφορά τον Γιώργο Τζαβέλλα, δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα του Αναστασιάδη, ο οποίος έχει πολλά παράπονα από εκείνον και του χρεώνει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την ήττα και την εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας υψηλής έντασης, ο Φάνης Τζανδάρης έκανε αποφόρτιση και δεν συμμετείχε στις ασκήσεις με μπάλα, ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε θεραπεία κι ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης αποκατάσταση. ΟΝίκος Σπυρόπουλος γυμνάστηκε μόνος του καθώς εκκρεμεί η απολογία του στη διοίκηση του συλλόγου.

Οι ποδοσφαιριστές του Δικεφάλου δούλεψαν στην τακτική με ασκήσεις κατοχής, αλλά και οικογενειακό δίτερμα με περιορισμούς στην επαφή με τη μπάλα.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αγγελος Αναστασιάδης ανακοίνωσε τους παίκτες που υπολογίζει για τον αγώνα με την Καλλονή. Στην αποστολή είναι οι: Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης. 

Ο Κατσικάς αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα του ΠΑΟΚ, ενώ φανέλα βασικού αναμένεται να πάρουν οι Μακ και Κάτσε.

Ο Μήτσιος στο Καλλονή-ΠΑΟΚ


Ορίστηκαν οι διαιτητές για τη 18η αγωνιστική της Super League με τον Μήτσιο να σφυρίζει το Καλλονή - ΠΑΟΚ.

Ο Μήτσιος έχει σφυρίξει μια φορά φέτος τον ΠΑΟΚ, αλλά στο Κύπελλο και τον αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς. Ο ρέφερι από την Ήπειρο είχε οριστεί και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Καλλονή.

Στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης θα βρίσκονται ο Δ/ντης  του lesvospost.com Στεφάνου Γεώργιος, ο Δ/ντης του plomarinews.gr Δημήτρης Μαλλιαρός για να σας μεταφέρουν αποκλειστικά όλο το ρεπορτάζ με ΦΩΤΟ και Βίντεο απο την μεγάλη αναμέτρηση, με την ΑΕΛ Καλλονής να αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ



Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εργοτέλης-Πανιώνιος (15:00, Novasports 2)
Διαιτητής: Κουτσιάυτης

Πανθρακικός-Κέρκυρα (15:00, Novasports 3)
Διαιτητής: Κουκουλάκης

Skoda Ξάνθη-Βέροια (17:15, Novasports 3)
Διαιτητής: Θάνος

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15, Novasports 4)
Διαιτητής: Στυλιαράς

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός (17:15, Novasports 2)
Διαιτητής: Λιαχούδης

Παναιτωλικός-ΟΦΗ (17:15, Novasports 7)
Διαιτητής: Κύζας

Καλλονή-ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1)
Διαιτητής: Μήτσιος

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2015

Πλατανιάς-Ατρόμητος (19:30, Novasports1)
Διαιτητής: Κομίνης
Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός (-)

Η επόμενη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας

Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015
Βέροια – ΟΦΗ (15:00)
Κέρκυρα – Skoda Ξάνθη (17:15)
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (19:30)

Κυριακή, 18 Ιανουαρίου 2015
Λεβαδειακός – Αστέρας Τρίπολης (15:00)
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός (17:15)
Ατρόμητος – Νίκη Βόλου (Αναβλήθηκε)
ΠΑΟΚ – Πλατανιάς (17:15)
Ολυμπιακός – Παναιτωλικός (19:30)

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015
Εργοτέλης – Καλλονή (19:30)