«Λαοθάλασσα» στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης για την υποδοχή του Ολυμπιακού (ΒΙΝΤΕΟ,ΦΩΤΟ)

Εκατοντάδες φίλοι του Ολυμπιακού υποδέχτηκαν το απόγευμα της Παρασκευής την αποστολή της ομάδας στην Μυτιλήνη.


Χαμός επικράτησε στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης την ώρα που έφτασε η αποστολή του Ολυμπιακού, με δεκάδες φίλους των "ερυθρολεύκων" να επευφημούν την ομάδα του Μίτσελ
Κατά την άφιξη των παικτών στο «Οδυσσέας Ελύτης», η ατμόσφαιρα θύμισε... «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Καλλονή εκτός έδρας, το βράδυ του Σαββάτου 20/12 στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Μίτσελ έφτασε σήμερα Παρασκευή (19/12) στην Λέσβο όμως αυτό που αντίκρισε κατεβαίνοντας από το αεροπλάνο εξέπληξε αρκετούς "ερυθρόλευκους".

Δεκάδες φίλαθλοι της ομάδας είχαν συγκεντρωθεί προκειμένου να υποδεχθούν τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι έδειξαν να το ευχαριστούνται δεόντως βγάζοντας αρκετές φωτογραφίες.

Η αποστολή, των «ερυθρολεύκων» έφτασε στην Μυτιλήνη λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα, την ώρα, που ήδη περίπου 1500 φίλοι του Ολυμπιακού, βρισκόταν εκεί, για να τους αποθεώσουν.

Πέραν από την αποθέωση που έτυχε η αποστολή του Ολυμπιακού με την άφιξή της στο αεροδρόμιο από τους οπαδούς της ομάδας, ανάμεσά τους ήταν και τα παιδιά των ακαδημιών του Ολυμπιακού στο νησί της Λέσβου.

Γενικότερα το κλίμα για την αποστολή του πρωταθλητή Ολυμπιακού στο νησί της Λέσβου μετά από 14 χρόνια ήταν εορταστικό, και όλοι ένιωσαν σαν στο σπίτι τους, καθώς τους αγκάλισαν ζεστά δείχνοντας την μεγάλη αγάπη τους στην ομάδα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας απόλαυσαν πολλά συνθήματα, καπνογόνα και πανηγυρική ατμόσφαιρα, κάτι που επιβεβαιώνεται και από το video που κατέγραψε αποκλειστικά η κάμερα του LesvosPost.com!

Βέβαια, η αγάπη του κόσμου της Μυτιλήνης προς τους Πειραιώτες δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού στην συνέχεια βρέθηκε αρκετός κόσμος, αλλά και η σχολή της ομάδας μας που εδρεύει στο νησί, στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή των Πρωταθλητών Ελλάδος.

Οι παίκτες του κ. Μίτσελ δεν σταμάτησαν λεπτό να φωτογραφίζονται με τον κόσμο και να υπογράφουν αυτόγραφα, εισπράττοντας την αγάπη των φιλάθλων και των μικρών παιδιών, οι οποίοι έβλεπαν από κοντά τα ινδάλματά τους.

Ρεπορτάζ- Βίντεο Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης LesvosPost.com, αρχισυντάκτης L..P)

Ρεπορτάζ-Φώτο Μαριγκλενα Σαχινι (Ρεπόρτερ LesvosPost.com)

Περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Δείτε το βίντεο της υποδοχής του κ. Μίτσελ, των παικτών και όλης της αποστολής του Ολυμπιακού, στην Μυτιλήνη.