Η καθυστέρηση δεν χάλασε την υποδοχή του ΠΑΟΚ στην Μυτιλήνη-Σε μοναστήρι τους πάει ο Άγγελος (ΦΩΤΟ,ΒΙΝΤΕΟ)

Φίλοι του ΠΑΟΚ περίμεναν την ομάδα τους στην Μυτιλήνη ενόψει του ματς με την Καλλονή στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.


Η αποστολή του ΠΑΟΚ προσγειώθηκε πριν από λίγη ώρα (16:30) στην Μυτιλήνη μετά από καθυστέρηση μιας ώρας λόγο μποφόρ (η αρχική ώρα άφιξης ήταν 15:30), καθώς η ομάδα από την Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζει την Καλλονή εκτός έδρας, το βράδυ της Τετάρτης 14/01 στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Στην πόλη της Λέσβου περίμεναν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου περίπου 30-40 φίλοι της ομάδας.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ έτυχε αποθεωτικής αποδοχής στο αεροδρόμιο της Μυτιλήνης από τους φιλάθλους της ομάδας που φώναξαν το σύνθημα «Αγγελάρα να το ξέρεις το πρωτάθλημα εσύ θα μας το φέρεις»

Έπειτα από δύσκολη πτήση και με καθυστέρηση περίπου μιας ώρας λόγο των μποφόρ που επικρατούσαν πάνω από το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης το τσάρτερ προσγειώθηκε στο νησί, εκεί όπου τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές έτυχαν αποθεωτικής υποδοχής από φίλους της ομάδας που καρτερικά τους περίμεναν στην αίθουσα αφίξεων για να τους προϋπαντήσουν με συνθήματα και χειροκροτήματα.

Βέβαια, η αγάπη του κόσμου της Μυτιλήνης προς τους Θεσσαλονικείς δεν έμεινε μόνο εκεί, αφού στην συνέχεια βρέθηκε αρκετός κόσμος, στο ξενοδοχείο που κατέλυσε η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Μαζί με την αποστολή ταξίδεψαν και περίπου 10 δημοσιογράφοι από την Θεσσαλονίκη που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ είναι οι: Ιτανζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζανδάρης, Γκολάσα, Μαντούρο, Σαββίδης, Μακ, Περέιρα, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Παπαγιαννόπουλος, Παπαδόπουλος, Κουλούρης. 

Και μοναστήρι..

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας αύριο το πρωί η αποστολή του ΠΑΟΚ μετά από απαίτηση του τεχνικού της ομάδας Αγγέλου Αναστασιάδη θα μεταβούν σε μοναστήρι της Λέσβου είτε στον Άγιο Ραφαήλ είτε στον Ταξιάρχη Μανταμαδου.

Ρεπορτάζ- Βίντεο Γεώργιος Στεφάνου (Δ/ντης LesvosPost.com, αρχισυντάκτης L..P)

Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα της LesvosPost.com WEB TV