2ος Ημιμαραθώνιος Καλλονής "ΑΡΙΣΒΕΙΑ 2015"-10 ΜΑΪΟΥ- ΧΟΡΗΓΟΣ Επικοινωνίας LesvosPost.com

Έτοιμη να φιλοξενήσει ξανά μια μεγάλη γιορτή του κλασσικού αθλητισμού είναι η Καλλονή, με τον 2ο Ημιμαραθώνιο Καλλονής να είναι προ των πυλών.
Στις 10 Μαΐου λοιπόν, στην πλατεία της Καλλονής, θα μαζευτούν πολίτες και αθλητές από ολόκληρη τη Λέσβο και τη Χίο, με σκοπό να συμμετάσχουν σε μια διοργάνωση που στόχο έχει την ανάδειξη του αθλητισμού, την παρακίνηση των πολιτών στην άθληση αλλά και για να ξεχαστούν λίγο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Την όλη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Α.Ο. Αρισβαίος Καλλονής υπο την αιγίδα της Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ Λέσβου και του Δήμου Λέσβου. Οι αγώνες έχουν ώρα εκκίνησης τις 09:00π.μ. και θα τοποθετηθούν λεωφορεία για την ομαλή μετάβαση των συμμετεχόντων.

 Η ομάδα της Καλλονής, επιδιώκει για άλλη μια φορά να μας σηκώσει απο τον καναπέ, να μας χαρίσει ένα διαφορετικό χαμόγελο, αυτό της ικανοποίησης απο την συμμετοχή στην άθληση. Η επιδίωξη του αγώνα είναι όλο και περισσότεροι πολίτες, κάθε ηλικίας, μέσα απο την χαρά της συμμετοχής, να ασχοληθούν με την άθληση, που μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να έχει στην ζωή μας.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου, και όλες οι διαδρομές θα έχουν αφετηρία και τερματισμό στην κεντρική πλατεία της Καλλονής.

Πέραν του μεγάλου αγώνα των 23.5 Χιλιομέτρων, θα πραγματοποιηθούν και παράλληλες διαδρομές για δημοτικά(1.000μ), γυμνάσια(1.500μ), Λύκεια(2.000μ), ενηλίκων(5.000μ), ενηλίκων -δυναμικό βάδισμα-(10.000μ) αλλά και η ειδική διαδρομή "Ο δρόμος της Μητέρας(2.000μ)" αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες οι οποίες θέλουν να τρέξουν παρέα με τα μικρά τους παιδιά, μιας και την ημέρα του αγώνα, είναι η γιορτή της μητέρας.

Στην διοργάνωση εκτός του οτι όλοι  οι συμμετέχοντες θα πάρουν αναμνηστικό μετάλλιο, θα υπάρχουν πολλά δώρα, χορευτικά συγκροτήματα, πολλή δυνατή μουσική κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης, δωρεάν αναμνηστικά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα τα οποία θα ανακαλύψετε την ημέρα αυτή.

Οι συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής των ενδιαφερόμενων γίνεται απο το www.kalloninews.gr

Το Lesvospost.com είναι μεγάλος υποστηρικτής στην προσπάθεια ανάδειξης του κλασσικού αθλητισμού στο νησί μας..

Το Lesvospost.com θα είναι ένας από τους χορηγούς επικοινωνίας και φυσικά θα καλύψουμε από το πρωί την όλη διοργάνωση.

Δείτε εδώ τα περσυνά πλάνα που κατέγραψε το LesvosPost.com