Με το μισό πόδι στην Γ' Εθνική ο Αιολικός - ΠΑΟΚ Β'- Αιολικός 2-1



Με γκολ των Ερμή Σελιμάι και Αργύρη Δαρέλα, ο ΠΑΟΚ Β έκαμψε την αντίσταση του Αιολικού στην Ευκαρπία με σκορ 2-1 και πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στην ειδική βαθμολογία των play out της Super League 2!

Οι “ασπρόμαυροι” του Αλέξη Αλεξιάδη ευτύχισαν να προηγηθούν στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους στο παιχνίδι, με τον Κουαλιάτα να “σερβίρει” στον Σελιμάι στο 29΄ και τον δεύτερο να μην αστοχεί μέσα από τη μικρή περιοχή. Το 1-0 ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου, με τον Δικέφαλο να παίρνει προβάδισμα ασφαλείας στο 57΄ με γκολ του Δαρέλα, από ασίστ του Κανίς!

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον Αιολικό τρία λεπτά αργότερα όταν ο Μπενίτεθ αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα στον Γιαξή, ενώ λίγο αργότερα ο Ενομό έχασε τεράστια ευκαιρία να μειώσει σε 2-1!

Τελικά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Δικεφάλου αλλά αυτό συνέβη στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με το 2-1 να είναι το τελικό σκορ!


Οι συνθέσεις:


ΠΑΟΚ Β: Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Σελιμάι (55΄ Φίλων), Παναγιώτου (71΄ Κωττάς), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (77΄ Γρόσδης), Σπυράκος, Κουαλιάτα (55΄ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Κανίς (70΄ Σαποβάλοφ)


Αιολικός: Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιόκε, Ζάκαριτς, Ενομό (70΄ Κριμιτζάς), Μπενίτες, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος (83΄ Καγγελίδης), Ουνγιαλίδης.


ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΠΟΤ Ηρακλής – Κοζάνη 1-1


ΠΑΟΚ Β – Αιολικός 2-0


Αναγέννηση Καρδίτσας – Καμπανιακός 0-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


1. ΠΑΟΚ Β 18 (1 αγώνας)


2. ΠΟΤ Ηρακλής 17 (2 αγώνες)


3. Κοζάνη 16 (2 αγώνες)


————————————————


4. Καμπανιακός 15 (1 αγώνας)


5. Αναγέννηση Καρδίτσας 15 (2 αγώνες)


6. Αιολικός 11 (2 αγώνες)