Υποψήφιος… και φαβορί για την προεδρία της ΕΠΣ Λέσβου ο Παντελέων Βερρής,

Την υποψηφιότητα του για τη θέση του προέδρου στην ΕΠΣ Λέσβου, οι εκλογές στην οποία θα γίνουν τον ερχόμενο Ιούλιο, ανακοίνωσε ο Παντελέων Βερρής.

Ο Βερρής έχοντας υπάρξει παράγοντας σε σωματεία της Λέσβου αλλά και μέσα από την ενός έτους ενασχόληση του με τα κοινά στην ΕΠΣΛ, έχει δημιουργήσει το προφίλ ενός αγαπητού παράγοντα και όχι μόνο, διατηρώντας εξαιρετικές σχέσεις και επαφές με όλα τα σωματεία, τα οποία δείχνουν να τον στηρίζουν.

Και αυτό καθώς πέραν του δείγματος γραφής που έχει δείξει στο χώρο, είναι ένας νέος και άφθαρτος υποψήφιος , στοιχεία που πλέον όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στις υπόλοιπες κοινωνικές δράσεις είναι απαραίτητα για τον κόσμο.

Η υποψηφιότητα Βερρή δείχνει να συγκεντρώνει μέχρι στιγμής την πλειοψηφία των 20 σωματείων που θα ψηφίσουν, παρά το γεγονός ότι στην κούρσα των εκλογών αναμένεται να μπουν και άλλοι. Αναλυτικά η δήλωση του για τις εκλογές της 4ης Ιουλίου:

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Στις 4 Ιουλίου, μια από τις πιο σημαντικές ημερομηνίες στην ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η ΕΠΣ Λέσβου θα εκλέξει Πρόεδρο για το Διοικητικό της Συμβούλιο. Ένα χρόνο μετά τις εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης και τα όσα είχαν συμβεί μετέπειτα (τα οποία είναι γνωστά), ήρθε η ώρα η ΕΠΣ Λέσβου να αλλάξει οριστικά σελίδα και να πάει στην νέα εποχή και τις νέες απαιτήσεις που αυτή επιβάλλει , όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα.

Στον έναν αυτόν χρόνο που είχα την τιμή να συνδιοικήσω την ΕΠΣ Λέσβου μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ, γιατί τίποτα δεν μπορείς να πετύχεις μόνο σου και χωρίς ομάδα, δεν έκανα και δεν κάναμε τίποτα το διαφορετικό από αυτό που έπραττα τόσα χρόνια ως παράγοντας σε σωματεία. Στήριξα και στηρίξαμε με κάθε τρόπο, τις ομάδες, τους παράγοντες, τους ποδοσφαιριστές , στήριξα και στηρίξαμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το έκανα με πάθος, με αγάπη και προπάντων με ανιδιοτέλεια, κάνοντας προφανώς και λάθη.

Ένα χρόνο μετά, έχοντας πλέον βγάλει μια σαιζόν με επιτυχία στα τοπικά πρωταθλήματα, έχοντας ήδη αλλάξει πράγματα, έχοντας ήδη κάνει τα πρώτα βήματα για αυτά που σχεδιάζουμε και θέλουμε να κάνουμε στην ΕΠΣΛ της νέας εποχής, δηλώνω παρών για την Προεδρία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λέσβου. Ας γίνουν αυτές οι εκλογές το εφαλτήριο να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο μας, ας γίνουν οι εκλογές αυτές αφορμή να συνεργαστούμε και να εργαστούμε για το καλό των σωματείων. Αυτά είναι η ΕΠΣΛ, αυτά οφείλουμε να στηρίξουμε, αυτά πρέπει να είναι προτεραιότητα και θα είναι.

 

Ξεκινάμε…