Με 53 συνέδρους η ΟΝΝΕΔ Λέσβου στο 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ- Ποιοι εκλέχτηκαν στην Π.Ε και στην Κ.Ε


Το τριήμερο 3-5 Ιουνίου Πραγματοποιήθηκε το 13ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Στο πιο μαζικό συνέδριο της ιστορίας της οργάνωσης συμμετείχαν 2393 σύνεδροι από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου συμμετείχε με 53 συνέδρους ενώ αρκετοί εξ αυτών προέρχονται από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης.

Στο τριήμερο αυτό  πραγματοποιήθηκε πλήθος τοποθετήσεων και προτάσεων στις θεματικές ενότητες, όπου έγινε και απολογισμός της οργάνωσης με την ομιλία του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Λέσβου Γεώργιου Στρατηγέλλη (https://youtu.be/-ZwOOHXKwmU ). Οι διεργασίες ολοκληρώθηκαν με την εκλογική διαδικασία στο όργανο της Κεντρικής Επιτροπής και το όργανο της Πολιτικής Επιτροπής.

 

Εκεί είχαμε την χαρά να εκλεχθούν:

στην Πολιτική Επιτροπή ο Μαμουλής Κώστας και ο Τσιαγκλιώτης Κώστας που διετέλεσε στο παρελθόν Γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης.

 

Στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ:

Ο Προκόπης Σαρρής,

Η Φλώρα Μαλασίδη,

Ο Γρηγόρης Μπεκατώρος,

Ο Κώστας Κουρτέλης,

Ο Κώστας Τσούλος,

Ο Νίκος Αβούρης.

 

Εκ των οποίων όλοι τους εκτός του Προκόπη Σαρρή ήταν Γραμματείς της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Μυτιλήνης.

Με την εκλογή των εκπροσώπων μας στην ΠΕ και την ΚΕ αποδεικνύεται ξεκάθαρα η μεγάλη ιστορία της οργάνωσης μας και η δημιουργία στελεχών όλα αυτά τα χρόνια.

Επίσης ολοκληρώθηκε η θητεία του Ανδρέα Καρασαρίνη στην ΠΕ του Κόμματος ως εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ και πλέον έχει αναλάβει Γραμματέας της Γραμματείας Αγροτικών φορέων. Ενώ Γραμματέας Ψηφιακού Μετασχηματισμού έχει οριστεί ο Κώστας Μαμουλής.

Η εκπροσώπηση της Λέσβου στα όργανα του κόμματος ολοκληρώνεται με την συμμετοχή της Χριστίνας Νιάνια στην ΠΕ η οποία εκλέχθηκε από τις αρχαιρεσίες του Συνεδρίου της ΝΔ πριν έναν μήνα.

 

Ως Νομαρχιακή Επιτροπή σας ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία!

Είμαστε σίγουροι ότι θα μας εκπροσωπήσετε επάξια!

 

Η ΟΝΝΕΔ Λέσβου μεγαλώνει!

 

Ο Πρόεδρος της ΝΕ Στρατηγέλλης Γεώργιος.