ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ - Δείτε ποια "ψεματάκια" είπε το LesvosPost.com..!!!


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα πρωταπριλιάτικα μας θέματα ήταν απ’ τα πλέον πετυχημένα στα τοπικά ΜΜΕ.

 

Η υποτιθέμενη υποψηφιότητα του Παναγιώτη Bαλεση με το κόμμα του Κυριάκου Bελοπουλου «Ελληνική Λύση» και του Παντελή Βερρη με το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ ήταν λοιπόν το πρώτο δικό μας πρωταπριλιάτικο ψέμα αν και αρκετοί ήταν αυτοί που το πίστεψαν επικοινωνώντας με τους δύο υποψηφίους για να τους συγχαίρουν. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

 

Το δεύτερο πρωταπριλιάτικο θέμα μας, και ίσως από τα ποιο πετυχημενα στα Λεσβιακά ΜΜΕ ήταν η κρυφή συνάντηση του Δημάρχου Δυτικής Λέσβου με τον Τούρκο Υπουργό τουρισμού Mehmet Nuri Ersoy στην Καλλονή. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Στο δημοσίευμα αναλύσαμε την υποτιθέμενη αυτή διήμερη επίσκεψη του Τούρκου υπουργού στην Δυτική Λέσβο και φυσικά την συμφωνία αξίας 100εκ ευρώ με την επίσκεψη 80.000 Τούρκων τουριστών το φετινό καλοκαίρι..

Φυσικά αυτή η είδηση αν είχαμε καλούς «πολιτικούς» στο νησί μας δεν θα ήταν ψέμα αλλά μια αλήθεια.

Δυστυχώς κανένας έως τώρα στο νησί της Λέσβου δεν τόλμησε να πραγματοποιήσει μια τέτοια ενέργεια με τους γείτονες μας που θα μας είχε αποφέρει πολλά έσοδα στον Τουρισμό.

Τα αστεία μας είχαν όντως μεγάλη απήχηση με πάνω από 10.000 κλικ, και ακόμα και τηλεφωνήματα από δημοσιογράφους των Αθηνών που ρωτούσαν για περαιτέρω ρεπορτάζ.

 

Αν είδατε περίεργα θέματα την Παρασκευή σε εφημερίδες και ιστοσελίδες της Λέσβου απλώς μην τα πιστέψετε….

 

Και του χρόνου