Μυτιλήνη: Διακοπή ρεύματος τα ξημερώματα άφησε στο σκοτάδι την πόλη- Εξοργισμένοι πολίτες και επαγγελματίες

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Στις 04:20 περίπου τη νύχτα σημειώθηκε εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην πόλη της Μυτιλήνης και σε άλλες περιοχές της Λέσβου.

Εξοργισμένοι είναι οι κάτοικοι και κυρίως οι επαγγελματίες της Μυτιλήνης καθώς ακόμα μια διακοπή ρεύματος δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα με πολλές καμένες συσκευές.

Στις 04:20 περίπου ξημερώματα Κυριακής 03/04/22 σημειώθηκε εκτεταμένη διακοπή ρεύματος στην πόλη της Μυτιλήνης και σε άλλες περιοχές της Λέσβου που κράτησε για περίπου 20 λεπτά. 

Ο λόγος που δημιούργησε τη διακοπή ρεύματος δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει και αυτό έχει εξοργίσει τους κατοίκους και επαγγελματίες που για μια ακόμα φορά είδαν πολλές από τις συσκευές τους να καίγονται ενώ πληρώνουν κανονικά το ρεύμα τους και μάλιστα σε μια εποχή που οι λογαριασμοί έχουν πάρει την ανηφόρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ομάδα επαγγελματιών προσανατολίζεται να προσφύγει κατά της ΔΕΗ με ομαδικές αγωγές καθώς η υπομονή τους πλέον έχει εξαντληθεί.

Κάτοικοι της Μυτιλήνης ξέσπασαν στα social media μετά την διακοπή ρεύματος εναντίων της ΔΕΗ στην Μυτιλήνη αλλά και για το παλιό εργοστάσιο και την μη εγκατάσταση του σε άλλη περιοχή εδώ και πολλά χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σημερινή διακοπή ρεύματος έγινε χωρίς να έχουμε ακραία καιρικά φαινόμενα (αέρα, βροχή κτλ) ενώ προχθές με 9+ μποφόρ δεν είχαμε κάποια διακοπή….