Μεγάλες επιτυχίες των Μυτιληνιών κωπηλατών στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Μοναχο


ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ ΚΩΠΗΛΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Εφήβων-Νεανίδων ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή, 10/10/2021, στο Μόναχο, το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, η τελευταία ουσιαστικά μεγάλη διεθνής διοργάνωσης της χρονιάς για την Εθνική Ομάδα Κωπηλασίας.

Ο Στράτος Τριαντάφυλλου του ΝΑΠΣΠ ΑΙΟΛΟΣ κατέκτησε την  5η θέση στο διπλο σκιφ Εφήβων με το Ανδρεα Αθανασιαδη Καούδη, τερματίζοντας με χρόνο 6:58,04.

Την 5η θέση κατέκτησε και η Ελένη Μαρίνα Λεβεντέλλη στο σκιφ νεανίδων.

Η Ευαγγελία Φράγκου και Στυλιανή Νάτσιουλα κατέκτησαν το Χρυσό Μετάλλιο στο διπλό σκιφ, με χρόνο 7:25.96.

Η Ευαγγελία Βακοπούλου-Λεμονιά Μακρυγιαννη- Παρθένα Παπατέρπου-Ελένη Χαραλαμπίδου κέρδισαν το Χάλκινο Μετάλλιο στην τετράκωπο άνευ των Νεανίδων, με χρόνο 7;26.11

Ο Ιάσωνας Εξάρχου κατέκτησε την 5η θέση στο σκιφ Εφήβων με χρόνο 7:37,90. 

Τη 2η θέση στον Τελικό Β και 8η στη γενική κατάταξη κατέλαβαν στη δίκωπο άνευ οι Χρήστος Μπουρνουτος- Κωνσταντινος Βελλιδης με χρόνο 7:31,14, ενώ τη 4η θέση στον Τελικό Β και 10η στη γενική κατέλαβε η τετράκωπος άνευ των εφήβων, με τους Π.Αδάμ-Γ.Παπαδοπουλο-Α.Καρετσο-Σ.Γεωργίου σε χρόνο 6:49,20.

Ο Πρόεδρος, Κώστας Κουνέλλης και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΑΠΣΠΜ ΑΙΟΛΟΣ εύχονται Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που έφεραν για μια ακόμα φορά την Ελλάδα ψηλά και τους προπονητές τους ομοσπονδιακούς και σωματειακούς για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της δουλειάς τους.