Σε κατάσταση συναγερμού- Αυξάνονται τα κρούσματα σε μαθητές από το δημοτικό του Κάτω Τρίτος- Θετικοί στον κορονοιο και γονείς



Όπως αποκλειστικά είχαμε αναφέρει χτες δυσκολεύει η κατάσταση με τον κορονοιο στα χωριά της Λέσβου και ιδιαίτερα σε Μυχου και Κάτω Τρίτος. ( Δείτε εδώ)

Διαβάστε την αποκαλυπτική ανάρτηση τού Θήτα της Θέρμης:

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΝΙΚΟΥ ΓΟΝΕΙΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ

      Στα 8 κρούσματα τα κρούσματα 

     στο Δημοτικό του Κάτω Τρίτους   

………………………………           

          -60 μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου 

           έκαναν σήμερα RAPID TEST στο ΙΚΑ 

……………………………….

Η ανάρτηση

# Σε φοβερή αναστάτωση βρίσκονται από σήμερα το Κάτω Τρίτος και η Μυχού εξαιτίας των κρουσμάτων κορωνοϊού που συνεχίζουν να εντοπίζονται σε μαθητές του Δημοτικού Σχολείου. 

………………………………….

# Σήμερα το πρωί υποβλήθηκαν σε RAPID TEST στο ΙΚΑ οι 60 μαθητές και εκπαιδευτικοί του σχολείου. Από τα τεστ διαγνώστηκαν άλλοι 5 μαθητές θετικοί - δηλαδή 8 –στο σύνολο της σχολικής κοινότητας !!!

……………………………………

# Εν τω μεταξύ έχουν κολλήσει από τα παιδιά τους και αρκετοί γονείς, ενώ άγνωστο παραμένει αν κάποια παιδιά της περιοχής, που φοιτούν σε Γυμνάσια και Λύκεια έχουν διασπείρει τον ιό και αλλού.

………………………………….

# Παρά τα κρούσματα το σχολείο δεν θα κλείσει , αφού σύμφωνα με τον νέο νόμο, θα πρέπει να νοσήσουν τουλάχιστον οι μισοί μαθητές, δηλαδή πάνω από 26.

………………………………………..

# Πάντως οι γονείς - ύστερα και από τα νέα κρούσματα –αναμένεται να μην στείλουν τα παιδιά τους στο σχολείο, όπως έκαναν και την Παρασκευή.  

………………………………………..

# Την εβδομάδα που μας έρχεται, αναμένεται να εκδηλωθούν και άλλα κρούσματα σε σχολεία του νησιού- λόγω διασποράς. Για το λόγο αυτό ζητούμε -για άλλη μια φορά από τους γονείς- να τηρούν τα μέτρα προστασίας, να κρατούν τα παιδιά τους στο σπίτι, (όταν έχουν κάποια συμπτώματα πυρετού ή βήχα) και να ενημερώνουν σε κάθε περίπτωση τους δασκάλους και τον Διευθυντή. 

 ………………………………