Δημιούργησε υπέροχα looks με παιδικά παπούτσια για κορίτσια με στυλ!


Τα σχολεία έχουν ανοίξει και η νέα σεζόν ξεκίνησε και πάλι από την αρχή. Είναι λοιπόν η περίοδος που θα επιλέξεις τα καλύτερα ρούχα, παπούτσια αλλά και όλα τα σχολικά είδη που χρειάζονται για μια νέα αρχή.

Ένα από τα πιο σημαντικά παιδικά items είναι τα παπούτσια, στα οποία και αξίζει να επενδύσεις, καθώς τα μικράκια σου αξίζουν την καλύτερη ποιότητα υποδημάτων, για άνεση και ομαλή ανάπτυξη του ποδιού.


Μια πολύ δημοφιλής κατηγορία είναι τα παιδικά παπούτσια για κορίτσια, που έρχονται σε υπέροχα girly σχέδια, και μπορούν να ξετρελάνουν ακόμη και τις μαμάδες. Αν θέλεις να προσφέρεις στο κοριτσάκι σου τις καλύτερες επιλογές σε παπούτσια, σου έχουμε ένα μυστικό!

Η Funky Monkey, με χρόνια εμπειρίας στο χώρο του παιδικού παπουτσιού, προσφέρει ιδέες και προτάσεις που θα ενθουσιάσουν μαμά και κορούλα!  

Ανακάλυψε μια μεγάλη ποικιλία σε παιδικά παπούτσια αθλητικά, αλλά και πολλά ακόμη με εντυπωσιακά χρώματα και καινοτομία που επιτρέπει στο παιδάκι σου να τα φοράει καθόλη τη διάρκεια της ημέρας.

Εδώ θα βρεις επίσης και casual ή πάνινα παπουτσάκια για καθημερινές βόλτες αλλά και μπαλαρίνες και γαλότσες που ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους.


Μέσα σε μια ποικιλία με δημοφιλή brands, μπορείς να ανακαλύψεις και τις προτάσεις που προσφέρει η εταιρεία Lelli Kelly, που αποτελεί και τη μεγαλύτερη αγάπη των κοριτσιών στα παπούτσια.

Λαμπερά σχέδια, διακοσμημένα με φωτάκια και glitter, ολοκληρώνουν μια συλλογή που στηρίζεται στο girly στοιχείο που έχει κάθε κορίτσι, αλλά και στο όνειρο για ένα ροζ, ζαχαρένιο κόσμο.

Η συλλογή της νέας σεζόν περιλαμβάνει μια πληθώρα από σχέδια σε sporty shoes, μποτάκια με γουνάκι αλλά και πολλά ακόμη στυλ με πολύχρωμες πεταλούδες και αστεράκια.

 

Ανακάλυψε παιχνιδιάρικα σχέδια που θα λατρέψει η μικρή σου πριγκίπισσα, αλλά κι εσύ για το τέλειο πάτημα τους, για την εύκολη εφαρμογή με ελαστικό λουράκι και αυτοκόλλητο velcro, αλλά και για την ελαφριά αντιολισθητική τους σόλα.

 

Μπες στον υπέροχο κόσμο του funky monkey και επίλεξε το καλύτερο παπούτσι για το παιδάκι σου, μέσα από μια ποικιλία σε αξιόπιστα brands. Χάρισε τα καλύτερα δώρα, για κοριτσίστικο στυλ και άνεση, με ένα μαγικό κλικ!