Γενική συνέλευση για το Δίκτυο Κοινοτήτων Λέσβου στο δημοτικό θέατρο Καλλονής


την Τετάρτη  18/09/2019 και ώρα 7.30μ.μ  στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής

Ως προσωρινός συντονιστής της Διοικούσας Επιτροπής του Δικτύου μας, εύχομαι σε όλες  και όλους καλή θητεία για την νέα Δημοτική περίοδο, με υγεία , υπομονή και ενεργητικότητα.

Όπως γνωρίζετε η θητεία της Δ Ε έληξε με την λήξη της θητείας της απερχόμενης δημοτικής αρχής του τέως Δήμου Λέσβου και  πρέπει να προχωρήσουμε στις διαδικασίες ανάδειξης  νέας για την  νέα Δημοτική  περίοδο  1/09/2019-31/08/2023 μέσα στα πλαίσια  των νέων αυτοδιοικητικών δεδομένων του νησιού μας, δηλαδή των δύο νέων Δήμων Δυτικής Λέσβου και Μυτιλήνης.

Σύμφωνα με τους κανόνες λειτουργίας του Δικτύου μας, όλοι οι πρόεδροι των κοινοτήτων  συμμετέχουν ως αντιπρόσωποι στις γενικές συνελεύσεις του Δικτύου από την πρώτη των οποίων εκλέγεται η Διοικούσα Επιτροπή η οποία είναι 15μελής με τη συμμετοχή ενός μέλους ανά Δημοτική Ενότητα και τριών από τη Δημοτική Ενότητα Μυτιλήνης λόγω πληθυσμιακών δεδομένων.

Σας ακαλούμε λοιπόν σε τακτική γενική συνέλευση την Τετάρτη  18/09/2019 και ώρα 7.30μ.μ  στο Δημοτικό Θέατρο Καλλονής με δύο θέματα ημερησίας διάταξης .

1.Απολογισμός πεπραγμένων απερχόμενης ΔΕ.
2.Εκλογή νέας ΔΕ


                                                                                    Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
                                                                                  Κίμων Γ Χρυσίδης
                                                                                  Πρόεδρος Κοινότητας Περάματος