Γράψε την δική σου ιστορία- Γίνε εθελοντής στους 31ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου στο στάδιο Μυτιλήνης


ΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ «ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ» ΣΤΟΥΣ 31 ους ΑΙΓΑΙΟΠΕΛΑΓΙΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΒΟΥ

Η Γενική Γραμματεία Αιγαίου & Νησιωτικής Πολιτικής, ο ΣΕΓΑΣ και οι ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΧίουΣάμου & Λέσβου με συνδιοργανωτές τις Περιφέρειες Βορείου & Νοτίου Αιγαίου & το Δήμο Μυτιλήνης, διοργανώνουν το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τους «31 ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου».

Ο θεσμός των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου είναι μια ξεχωριστή αθλητική γιορτή, που διεξάγεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί και αποτελεί το αθλητικό γεγονός της χρονιάς για τα νησιά και την νεολαία του Αιγαίου Πελάγους.

Στους φετινούς αγώνες θα συμμετάσχουν περίπου 500 άτομα (αθλητές-τριες, Α με Α, συνοδοί, προπονητές, αθλητ. παράγοντες, κριτές κ.α.) από τα 43 σωματεία στίβου των νησιών του Αιγαίου και από τα σωματεία και σχολεία Α με Α. Διοργανωτές και Συνδιοργανωτές προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα προκειμένου η διοργάνωση να στεφθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία και οι αθλητικές αποστολές που θα λάβουν μέρος και θα φιλοξενηθούν στην πόλη της Μυτιλήνης, να φύγουν με τις καλύτερες εντυπώσεις από το νησί μας. Γι’ αυτό ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους Μυτιληνιούς πολίτες να συμμετέχουν σ’ αυτή τη Γιορτή του αθλητισμού & πολιτισμού του Αιγαίου και να συνδράμουν στην προσπάθειά μας, προσφέροντας ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ τις υπηρεσίες τους σε διάφορους τομείς, τόσο κατά την διάρκεια της προετοιμασίας, όσο και τις ημέρες διεξαγωγής των αγώνων.

Οι υποψήφιοι εθελοντές θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας την απαραίτητη αίτηση με τα στοιχεία τους, στην ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΛΕΣΒΟΥ (Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, τηλ.-fax: 2251026453, e-mail segas-le@otenet.gr) ή στον Υπεύθυνο Συντονιστή Εθελοντών κ. Γιάννη Τσεκούρα (τηλ. επικ. : 6977488951 & e-mail johntsek.8@gmail.com) ή στο Facebook: Ε.Α.Σ. Σεγας Λέσβου (in box) το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019 .

Σε όλους τους εθελοντές θα δοθεί T-Shirt με το λογότυπο των αγώνων, βεβαίωση συμμετοχής και εθελοντικής προσφοράς, ειδική διαπίστευση καθώς και αναμνηστικό δίπλωμα. Σας περιμένουμε