4ο Τουρνουά ποδοσφαίρου στην άμμο "Νίκος Μαλλής" στην Σκάλα Καλλονής | Έναρξη 05 Ιουλίου


Το 4o τουρνουά ποδοσφαίρου στην Άμμο από το Postarw.gr είναι γεγονός και πάλι!

Δεν γίνεται να υπάρξει καλοκαιρινή περίοδος χωρίς beach soccer στο λεκανοπέδιο Καλλονής, μιας και τα τελευταία 4 χρόνια μονοπωλεί το ενδιαφέρον! Απο πέρυσι, φέρει και το όνομα ενός πρωταθλητή, του Νίκου Μαλλή.

Οι ομάδες κάνουν τις τελευταίες αλλαγές, οι δηλώσεις συμμετοχής "τρέχουν" ακόμη, και η μεγάλη πρεμιέρα της Παρασκευής ο5 Ιιουλίου πλησιάζει.

Θέαμα, αγωνία, δράση, φαντασμαγορικές στιγμές, είναι μόνο μερικές λέξεις απο αυτές που χαρακτηρίζουν την διοργάνωση αυτή, την οποία επιμελείται πλήρως εδώ και 4 χρόνια το postarw.gr!

Φυσικά, τα βραδινά παιχνίδια με το εξαιρετικά στημένο γήπεδο "κλέβουν" την παράσταση, με την αγωνία να κορυφώνεται μέχρι τον τελικό της 17ης Ιουλίου!

Οι καλύτερες 4 ομάδες, θα αντιμετωπίσουν τις αντίστοιχες της Μυτιλήνης, για την ανάδειξη του πρωταθλητή Λέσβου, ο οποίος θα πάει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Όλα αυτά, στο εκπληκτικό γήπεδο στο element beach bar!

Δηλώστε συμμετοχή!

Εγγραφές μέχρι Τετάρτη 03 Ιουλίου.

Για εγγραφές

Θεόφιλος Μυζίκας - postarw.gr
698 18993307

Πρωτάθλημα άνω των 16 ετών
Πρωτάθλημα κάτω των 16 ετών.

Υ.Γ. Οι 2 φιναλίστ θα αντιμετωπίσουν τους 2 φιναλίστ απο Μυτιλήνη για την πρόκριση της καλύτερης ομάδας απο το νησί μας στην επόμενη φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος υπο την Αιγίδα της ΕΠΣΛ.

Χορηγός επικοινωνίας είναι το LesvosPost.com