Oxygono Greek Night: VALENTINO LIVE DJ SET @OXY_CLUB (04/07)


Η Καλύτερη Ελληνική βραδιά της Λέσβου την Πέμπτη 04 Ιουλίου στο ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΜΕΝΟ και ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ OXY  με τoν μοναδικό VALENTINO!

Πέμπτη 04/07 το OXY σας απογειώνει με ακόμα ένα δυνατό event, φιλοξενώντας αυτή τη φορά στα decks του τον γνωστό σε όλους Dj, Radio & Music Producer VALENTINO!

Η διασκέδαση δεν σταματάει ποτέ στο αγαπημένο Club της Λέσβου και o VALENTINO, που στο πλαίσιο του Summer Tour 2019, που πραγματοποιεί θα βρεθεί εκεί, αποτελεί εγγύηση ότι θα ζήσετε ακόμα ένα μοναδικό βράδυ με τις καλύτερες μουσικές και σας περιμένει για να σας το αποδείξει ακόμα μια φορά…στο OXY φυσικά!

Ο Valentino, ξεκίνησε ως resident DJ στα καλύτερα clubs της Αθήνας (Mercedes club, Privilege, Amfitheatro, Cafe Mercedes). Το Φεβρουάριο του 1998 άρχισε στον Sfera 102.2 τη ραδιοφωνική του πορεία ως παραγωγός, ενώ από τον Οκτώβριο του 2009 έχει αναλάβει και τη διεύθυνση του σταθμού.

Κινήθηκε αρκετά χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης, ξεκινώντας το 2001 από το Mad με την εκπομπή ''Mad Day Live'', για να συνεχίσει με την τρίχρονη συνεργασία του με την Ρούλα Κορομηλά, στην εκπομπή "Καλώς τους" του Alpha.

Από τον Σεπτέμβριο του 2005, μέχρι το καλοκαίρι του 2007 εμφανιζόταν στο πλάι της Ελένης Μενεγάκη, στην εκπομπή "Καφές με την Ελένη".

Στο χώρο της δισκογραφίας άρχισε την πορεία του πριν 15 χρόνια, όταν συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Χριστόδουλο Σιγανό και μαζί υπογράφουν μέχρι και σήμερα μεγάλες επιτυχίες, remixes και διασκευές, για πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα της Ελληνικής μουσικής σκηνής. 

Κάθε Πέμπτη στην Oxygono Greek Night ,δημιουργούν ένα ξεχωριστό σκηνικό στο OXY Club...Με καλεσμένο ένα διαφορετικό καλλιτέχνη κάθε εβδομάδα και παρέα με τους Resident djs θα φέρουμε το κέφι στα ύψη...σε ένα υπέροχο μαγαζί με φόντο το μπλε του Αιγαίου και τα πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν τον ουρανό, οι βραδιές μας κάτω από τα αστέρια θα είναι μοναδικές...

Μαζί μας αυτή την Πέμπτη 04/07 ο Dj VALENTINO και ο 
Giannis Serbis
Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost.com

«OXY»GONO Greek nights στο OXY…….

DJs: Dj  VALENTINO

Support: Giannis Serbis

ΗΜΕΡΑΠέμπτη 04 Ιουλίου 2019

ΩΡΑ: 23:30…..

Extras: Sexy OXY dancers will dance the night away and toumperleki show



More Info - Κρατήσεις:

OXY CLUB

Στον δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολυβου Λέσβου

Tηλ για κρατήσεις- πληροφορίες. 698-3820948


Official facebook OXY: OXY


Μπείτε στην ομάδα μας στο FB «Καλοκαίρι στην Λέσβο 2019»: https://www.facebook.com/groups/summerlesvos