18-25 Ιουλίου – «1o Διεθνές τουρνουά σκάκι στο Πλωμάρι» | Χορηγός επικοινωνίας LesvosPost

Με την συμμετοχή πολλών ενεργών σκακιστών και την παρουσία προσωπικοτήτων του αθλήματος, μεταξύ των οποίων οι Βασίλης Κοτρωνιάς, γκραν μαιτρ και ο Γιάννης Νικολαϊδης, διοργανώνεται από τις 18 ως τις 25 Ιουλίου, το 1ο Διεθνές Τουρνουά Σκάκι στο Πλωμάρι.

Οι διοργανωτές του ΛΕΣΧΗ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ Ο ΛΕΣΒΙΟΣ, ΦΟΡΕΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ και ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, φιλοδοξούν να παρουσιάσουν, μια από τις αρτιότερες συναντήσεις του Σκάκι, πανελληνίως.

Την προσπάθεια των οργανωτών συνδράμουν η Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, ο Δήμος Λέσβου, ο Ιππικός Σύλλογος Πλωμαρίου, καθώς και πολλοί επιχειρηματίες, των οποίων οι επωνυμίες και διευθύνσεις, αναγράφονται αναλυτικά στο επίσημο σάϊτ της διοργάνωσης www.plomarichess.com.

Χορηγός επικοινωνίας, είναι το LesvosPost.com

Στην ίδια διεύθυνση, αναφέρονται και όλες οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα καταστήματα εστίασης, που προσφέρουν ειδικές τιμές για τους επισκέπτες του Πλωμαρίου, την περίοδο εξέλιξης του τουρνουά.

Στους νικητές του τουρνουά, στο οποίο λαμβάνουν μέρος και σκακιστές, από την Ρωσσία, την Σουηδία, την Βουλγαρία και την Ρουμανία, θα απονεμηθούν, ειδικοί τίτλοι, συνοδευόμενοι από χρηματικά έπαθλα.

Κατά την διάρκεια των αγώνων και συγκεκριμένα στις 23 Ιουλίου, θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση με την χορωδία και τον χορευτικό όμιλο του Συλλόγου Γυναικών Μόριας, καθώς και αγώνας επίδειξης σκακιστικής δεξιοτεχνίας (simoultane), σε άλλη ημερομηνία,κατά τον οποίο ένας γνωστός σκακιστής, θα αντιμετωπίσει ταυτόχρονα μεγάλο αριθμό αντιπάλων.

Και οι δύο εκδηλώσεις, θα πραγματοποιηθούν στην παραλιακή πλατεία του Πλωμαρίου.
Δηλώσεις συμμετοχής, μπορούν να υποβάλλονται στους Δημήτρη Λάμπρου (6972659397), Ανέστη Μιχαηλίδη (6972991799) καθώς καιplomarichess@gmail.com ή στην ειδική φόρμα στο επίσημο σάϊτ της διοργάνωσης plomarichess.com