Βροντερό το παρόν πολιτών στην προεκλογική ομιλία του υποψηφίου δημάρχου Μυτιλήνης Π. Ζαφειρίου (PICS, VID)


Μήνυμα νίκης έστειλαν εκατοντάδες κάτοικοι του Δήμου Μυτιλήνης που έδωσαν βροντερό παρόν στην κεντρική προεκλογική ομιλία και παρουσίαση του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» του υποψηφίου δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειρίου

Με τον αέρα του νικητή και της σιγουριάς ότι από τις 26 Μαΐου μία νέα ημέρα ξεκινάει για το Δημο Μυτιλήνης και εν μέσω επευφημιών ο Παναγιώτης Ζαφειρίου ξεκίνησε την ομιλία του.


Στη σύντομη ομιλία του ανέπτυξε το όραμα το δικό του και του συνδυασμού του «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» για το νέο Δήμο Μυτιλήνης, άφησε αιχμές για την ανυπαρξία της απερχόμενης δημοτικής αρχής, η οποία νοιάστηκε μόνο για το όφελος της, ενώ κάλεσε τον κόσμο μαζικά να συμμετέχει στις εκλογές και να στηρίξει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, ένα ψηφοδέλτιο με διαφάνεια, αξιοπρέπεια και όρεξη για αγώνα.


Η μαζική συμμετοχή απέδειξε ότι η ανεξάρτητη και ακηδεμόνευτη παράταξη κερδίζει την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας των πολιτών οι οποίοι μοιράζονται το όραμα για το Δήμο Μυτιλήνης της νέας εποχής.


Μιας παράταξης, που όπως τόνισε ο Παναγιώτης Ζαφειρίου, γεννήθηκε από την πρωτοβουλία της κοινωνίας και την δική του θέληση να προσφέρει ό,τι καλύτερο διαθέτει στο δήμο που γεννήθηκε, μεγάλωσε και καταξιώθηκε επιστημονικά.


Με λόγο απλό και συγκινητικό αναφέρθηκε στην προσωπική του πορεία, μια πορεία στην οποία διατήρησε αρχές και αξίες, όπως και στην απόφασή του να ηγηθεί μιας παράταξης που όραμα έχει να μετατρέψει το Δήμο Μυτιλήνης σε κέντρο του Αιγαίου.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, πρώην αυτοδιοικητικοί , υποψήφιοι από την Δυτική Λέσβο με τον συνδυασμό του Τ. Βερρου, Απόστολος Βαρελτζης και Χάρης Πελεκος, εκπρόσωποι φορέων και ο γραμματέας του βουλευτή της Ν.Δ Χ. Αθανασίου ο Ευάγγελος Μακρας.



Δείτε όλη την προεκλογική εκδήλωση όπως την κατέγραψε Live το LesvosPost