Με δήλωση «βόμβα» η κατάθεση υποψηφιότητας του συνδυασμού “H Λέσβος Όπως της Αξίζει”- Πρόταση για Debate από τον Ζαφειρίου


Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κατάθεση υποψηφιότητας στο πρωτοδικείο του συνδυασμού “H Λέσβος Όπως της Αξίζει από τον Παναγιώτη Ζαφειρίου και το νομικό τμήμα του συνδυασμού.,.

Όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου ο κος Ζαφειρίου προσκάλεσε όλους τους υποψηφίους δημάρχους σε ένα ανοιχτό debate προκειμένου να ξεκαθαρίσει το εκλογικό τοπίο προς τους δημότες για το ποιος συνδυασμός έχει καταθέσει πρόγραμμα, με προτάσεις, λύσεις και όραμα και ποιος απλά έχει αντιγράψει προεκλογικές θέσεις παρουσιάζοντας τες ως δικές του.

Είναι οντως μια πρόταση βόμβα κα αναμένουμε να δούμε ποιοι θα την δεχτούν αλλά και ποιοι θα την απορρίψουν και τους λόγους φυσικά που θα την απορρίψουν.. Οι δήμαρχοι πρέπει να μιλήσουν στον κόσμο για τα πλάνα που έχουν την 4αετια που μας έρχεται με προτάσεις και διάλογο….

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Αναλυτικά:

Δελτίο Τύπου του ανεξάρτητου υποψηφίου δημοτικού συνδυασμού "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ"

ΜΥΤΙΛΗΝΗ
4-5-2019

Σήμερα Σάββατο 4/5/2019 κατατέθηκε επιτυχώς στο Πρωτοδικείο Μυτιλήνης από τον επικεφαλής του συνδυασμού - υποψήφιο Δήμαρχο Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειριου και από το νομικό τμήμα του συνδυασμού (Χαράλαμπο Βερβέρη και Μαρία Σπυρέλλη) ο πλήρης φάκελος με τα ονόματα και τα σχετικά έγγραφα όλων των υποψηφίων του συνδυασμού μας για τις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.


Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου αφού παρέλαβε από τον Γραμματέα του Πρωτοδικείου το αποδεικτικό έγγραφο κατάθεσης και κατάρτισης συνδυασμού όπως ορίζει σχετικά ο νόμος, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του ευχόμενος καλή επιτυχία στους υποψηφίους δημοτικούς του συμβούλους και παράλληλα προσκάλεσε όλους τους συνυποψήφιους Δημάρχους για το Δήμο Μυτιλήνης σε ανοικτό ντιμπέιτ, παρουσία των τοπικών ΜΜΕ, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το εκλογικό τοπίο προς τους δημότες για το ποιος συνδυασμός έχει καταθέσει πρόγραμμα, με προτάσεις, λύσεις και όραμα και ποιος απλά έχει αντιγράψει προεκλογικές θέσεις παρουσιάζοντας τες ως δικές του.


Το τμήμα δημόσιων σχέσεων του συνδυασμού μας θα αποστείλει προσεχώς ανοικτή πρόκληση σε όλους τους συνυποψηφίους Δημάρχους και στα ΜΜΕ ενημερώνοντας για τον καθορισμό όλων τον λεπτομερειών του ντιμπέιτ.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο Μυτιληνιό δημότη και στον τόπο μας.
Ο συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»

Υ.Γ: Δηλώσεις στην κάμερα του υποψήφιου Δημάρχου Μυτιλήνης Παναγιώτη Ζαφειρίου μετα την κατάθεση υποψηφιότητας του συνδυασμού «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» στον Γραμματέα του Πρωτοδικείου ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ https://www.facebook.com/zafeirioulesvos/videos/3318067291553537/