ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΣΑΜΕ για τον ΟΡΕΣΤΗ- Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ


Το μήνυμα της οικογένειας

Η οικογένεια του Ορέστη θα ήθελε να εκφράσει την αμέριστη ευγνωμοσύνη της προς όλους εσάς που συνεισφέρατε από το υστέρημα σας στο να γίνει πραγματοποιήσιμη η χειρουργική επέμβαση του μικρού και να παραμείνει η ελπίδα ζωντανή.

Σας ενημερώνουμε ότι κατόπιν της σημαντικής βοήθειας σας αλλά και της μερικής κάλυψης της δαπάνης από το Ταμείο (Μετοχικό Ταμείο Στρατού) *, έχει συγκεντρωθεί κατά 90%  το απαραίτητο ποσό.

Θα ακολουθήσουν μόνο κάποιες δράσεις που έχουν ήδη προγραμματιστεί, από τα έσοδα των οποίων θα συμπληρωθούν  πλήρως τα έξοδα διαμονής και θεραπείας του μικρού Ορέστη.

Προς αποφυγήν οποιασδήποτε παρεξήγησης ανακοινώνουμε ότι η ημερομηνία εισαγωγής του παιδιού στο Νοσοκομείο ΙΝΙ (International Neuroscience Institute) στο Αννόβερο της Γερμανίας, μετατέθηκε από την προγραμματισμένη 15-05-2019 σε νέα ημερομηνία που θα προσδιοριστεί μέσα στις επόμενες ημέρες, λόγω καθυστέρησης καταβολής της συμμετοχής του Ταμείου.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Γυμνασίου Μυτιλήνης κα Ειρήνη Λάσκαρη, καθώς και όλους τους υπόλοιπους συλλόγους του νησιού και φυσικά όλους εσάς που μας αγκαλιάσατε με την αγάπη σας και την στήριξη σας.