Για 8η συνεχή χρονιά Γιορτή Κούνιας στο Ακρασι Λέσβου (PICS, VIDS)



Για ΟΓΔΟΗ  συνεχή χρονιά ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ακρασίου Λέσβου διοργάνωσε την Γιορτή της Κούνιας.

Τα παρακάτω βίντεο δείχνουν ένα μέρος της Γιορτής της Κούνιας, που έγινε την ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ στην πλατεία του χωριού μας το ΑΚΡΑΣΙ. 



Δείτε στην στολισμένη κούνια με λουλούδια,
το κέφι, η όρεξη για χορό, ….οι ψησταριές που στήθηκαν από μέλη του συλλόγου, και  η ζωντάνια, που  έδειξαν ότι η γιορτή της κούνιας είχε μεγάλη επιτυχία για μια ακόμη φορά.

Επίσης αυτό που είχε μεγάλη επιτυχία και άξιζε τον κόπο ήταν πιστεύω τα τραγούδια της κούνιας . Είπαμε τραγούδια της Λαμπρής, της Πρωτομαγιάς. του έρωτα και της αγάπης. Τα τραγούδια αυτά τραγουδήθηκαν από την αυτοσχέδια χορωδία που σχηματίστηκε εθελοντικά. Τους ευχαριστουμε ολους.



Επίσης ήρθε πάρα πολύ κόσμος Ακρασιωτες και φίλοι του Συλλόγου μας από αλλα μερη της Λέσβου και μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ. Επίσης φέτος είχαμε και ζωντανή ορχήστρα με ακορντεόν και μπουζούκι (Χρήστο και Κώστα) και τους οποίους μουσικούς θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτερα, όπως επισης και τον Ακρασιώτη Τάκη Σωτηρχελλη ο οποίος μας χάρισε και μας τραγούδησε τα πολύ όμορφα τραγούδια του. Επίσης ευχαριστίες και στον κ. Μανώλη Σοφιανο ο οποίος μας παραχώρησε το γαϊδουράκι του για να κάνουν βόλτες τα μικρα και μεγάλα…. παιδάκια. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε ΟΛΟΥΣ όσους βοήθησαν για να γίνει η Γιορτή αυτή.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και του χρονου.
Το ΔΣ του Συλλογου

Φωτογραφιες