ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ: εσύ τα πίστεψες;- Δείτε ποια "ψεματάκια" είπε χτες το LesvosPost και τα τοπικά ΜΜΕ..!!!


Τα χθεσινά μας πρωταπριλιάτικα «ψεματάκια»


-Δεν φταίμε εμείς … η ημέρα το επιβάλλει 

Πολλοί πίστεψαν τις πρωταπριλιάτικες ειδήσεις και μας έστειλαν πάρα πολλά μηνύματα… 

Μάλιστα μας πήραν τηλέφωνο για να μας ρωτήσουν για τα εν λόγω θέματα και δημοσιογράφοι από πανελλαδικής εμβέλειας κανάλια και ΜΜΕ.. 

Ένα μεγάλο συγγνώμη για την όλη αναστάτωση που δημιουργήσαμε. 

Φυσικά οφείλουμε μια συγγνώμη στον κ Γαληνό και να του ευχηθούμε ότι καλύτερο στην ζωή του μετά τις εκλογές. Επίσης ένα συγνώμη οφείλουμε και στον κ Φερετη για την αναστάτωση που του προκαλέσαμε… αν και δημιούργησε μεγάλο χαμό με πολλούς να ήθελαν τον δικό μας Γιωργο Φερετη στο Power Of Love….

Τα αστεία μας είχαν όντως μεγάλη απήχηση με πάνω από 23.000 κλικ για τον Δήμαρχο Λέσβου Σπύρο Γαληνό, ενώ η συμμετοχή του Γιώργου Φερετη στο Power of love έπιασε 17.000 κλικ.

-Τα πρωταπριλιάτικα «ψεματάκια» στις εφημερίδες και τα site της Λέσβου

stonisi.gr: Στα δικαστήρια για τα αντιγραμμένα σήματα!
-Ασφαλιστικά μέτρα, εταιρειών γραφιστικής για την αντιγραφή δημιουργιών τους από τέσσερις αυτοδιοικητικούς συνδυασμούς στη Μυτιλήνη. Ζητούν να σταματήσει η χρήση τους ή να πληρώσουν 100.000 ευρώ ο καθένας!

Kalloninews.gr: "Σπίθες" για την αναγέννηση της ΑΕΛΚ!- Πηγαδάκια σε γνωστά καφέ, ήταν αυτά που κίνησαν τις πρώτες υποψίες...

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΣΒΟΥ: πρωτοσέλιδο- Υποψηφιότητα Πατερελλη- Ανατρεπτικές καταγράφονται οι εξελίξεις εν όψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών για το Δήμο Μυτιλήνης, καθώς ο πρώην Αντιδήμαρχος, Παντελής Πατερέλλης αναμένεται να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά ανακοινώνοντας, αν όχι σήμερα το μεσημέρι μέχρι αύριο Τρίτη επίσημα την κάθοδό του ως υποψήφιος Δήμαρχος για το Δήμο Μυτιλήνης…

Αν είδατε περίεργα θέματα η ειδήσεις χθες σε εφημερίδες και ιστοσελίδες απλώς μην τα πιστέψετε….

Καλό Μήνα….

Με εκτίμηση
Ο Δ/ντης και αρχισυντάκτης του LesvosPost.com
Στεφάνου Γεώργιος