Πλήρης ανατροπή! Ο Σπύρος Γαληνός υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης!


Τα πάντα ανατρέπονται!

Ο νυν Δήμαρχος παρά το γεγονός ότι δήλωσε προ ημερών ότι αποσύρεται από την κούρσα των Δημοτικών εκλογών, άλλαξε την απόφαση του. Θα είναι ξανά υποψήφιος και θα διεκδικήσει την επανεκλογή του!

Βλέποντας το τοπίο στο Δήμο Μυτιλήνης, και μετά από επίμονες παροτρύνσεις συνεργατών του και το ΟΚ των γιατρών που τον παρακολουθούν, αποφάσισε τελικά να κατέβει.

Μόλις έγινε γνωστή η απόφαση του οι εξελίξεις είναι πλέον ραγδαίες.

Οι οριστικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν εντός των προσεχών ημερών. Ωστόσο μια πιθανή υποψηφιότητα Γαληνού σύμφωνα με τους γνωρίζοντες μπορεί να οδηγήσει τον Αστυρακακη στην απόφαση να μην διεκδικήσει τον δήμο Μυτιλήνης, καθώς ο ίδιος με τον κ Κατζανο δείχνουν θετικοί στην πρόταση του δημάρχου να βάλουν υποψηφιότητα ως δημοτικοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο Γαληνού.

Έγκυρες πληροφορίες μάλιστα λένε ότι ο κος Γαληνός έκανε κρούση και στα στελέχη του που έχουν καταλήξει σε κάποιον συνδυασμό και έχουν μάλιστα ανακοινωθεί όπως οι Κατσαρος, Αντωνελλη, Στεργιου, Καρασαβας κ.α

Κώστας Κατσαρός, και Νίκος Καρασάββας, προφανώς θα αποσύρουν την υποψηφιότητα τους από τον Περιφερειακό συνδυασμό του Παναγιώτη Χριστόφα προκειμένου κι αυτοί να στελεχώσουν τον συνδυασμό του.

Η μόνη που κλοτσάει και δεν έδειξε θετική είναι κ Αντωνελλη η οποία θα παραμείνει πιστή στο όραμα του κ Μουτζούρη για μια νέα περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Η κίνηση του Δημάρχου ειδικά αυτή τη στιγμή, κρίνεται ως μια πανέξυπνη στρατηγική.

Στόχος εάν δεν πάρει πρωτιά, να βγει δεύτερος και την επόμενη Κυριακή να επανεκλέγει Δήμαρχος. Γίνεται; Ποιος ξέρει,

Τη στιγμή που όλοι είχαν ως δεδομένη την μη συμμετοχή του, εκείνος περίμενε την σημερινή ημέρα, που πλέον όλοι οι συνδυασμοί έχουν παρουσιάσει υποψηφίους, λογότυπα και στρατηγικές τους, να εμφανιστεί και να βάλει φωτιά στις εκλογές για τον Δήμο Μυτιλήνης.

Ήδη τα στρατηγεία των υπόλοιπων συνδυασμών συσκέπτονται προκειμένου να αξιολογήσουν τα νέα δεδομένα.

Όπως φαίνεται τα πράγματα από πλευράς του νυν Δημάρχου είναι όλα έτοιμα.

Σήμερα το απόγευμα στο Δημαρχείο έχει καλέσει τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης προκειμένου να εξαγγείλει την υποψηφιότητα του.

Ενώ αύριο το πρωί στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου έχει καλέσει συνεργάτες και υποψηφίους σε μια πανηγυρική ‘έναρξη της προεκλογικής περιόδου.

Για ότι νεότερο έχουμε θα σας ενημερώσουμε…
Αυτοδιοικητικές εκλογές ΛΕΣΒΟΥ ΜΑΙΟΣ 2019 by LesvosPost
Ομάδα με ρύθμιση απορρήτου "Δημόσια" • 271 μέλη
Γίνετε μέλος της ομάδας
Όλα τα νέα των αυτοδιοικητικων εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφει τα δημοσιογραφικο επιτελείο του LesvosPost.com... Για επικοινωνία lesvospo...

Καλό μήνα! Καλή πρωταπριλιά!