Αποκλειστικό: Από την Μυτιλήνη στο reality του ΣΚΑΙ Power of love 2- Δείτε ποιος είναι (PIC)


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LesvosPost.com ο γνωστός προπονητής και ιδιοκτήτης του café bar CARTEL Γιώργος Φερετης ετοιμάζει βαλίτσες για το Power of love 2.

Σίγουρα αποτελεί μεγάλη έκπληξη για πολλούς, καθώς ο γνωστός σε όλη την Λέσβο και κυρίως στην νεολαία Γιώργος Φερετης αναμένεται να συμμετάσχει σε reality.

Μέσα στις επόμενες βδομάδες, λοιπόν, θα δούμε στο Power of love 2 ακόμα έναν Μυτιληνιό μετά τον Πάνο Ζαρλα, γνωστό σε αρκετό κόσμο της πόλης, ο οποίος φιλοδοξεί να φέρει τα πάνω κάτω στο σπίτι της αγάπης...


Όπως μας αποκάλυψε ο ίδιος, έχει ήδη υπογράψει με την παραγωγή και είναι έτοιμος να αναχωρήσει για την Κωνσταντινούπολη, όπου γυρίζεται το reality.

Μάλιστα ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκε πως η «αγαπημένη» του παίκτρια είναι η Ρένια Τσακίρη

Η πρόταση του έγινε από στελέχη του ΣΚΑΙ σε επίσκεψη που έκανε ο ίδιος στην Αθήνα πριν λίγες ημέρες.

Ο γνωστός βοηθός προπονητή του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, αλλά και υπεύθυνος καταστημάτων εστίασης όπως το MONKEY το MOTEL και τώρα ιδιοκτήτης στο CARTEL είναι λάτρης των σπορ, αθλητικός τύπος και πλακατζής..

Πληροφορίες αναφέρουν ότι αποδέχτηκε την πρόταση και σε περίπου 1 εβδομάδα θα τον απολαύσουμε από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ


Καλό μήνα! Καλή πρωταπριλιά!