Π. Ζαφειρίου: «Είμαστε η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο- Σύνθημά μας είναι η ισότιμη συμμετοχή και η ισόρροπη ανάπτυξη»


Με νέο μήνυμα χτύπησε πριν λίγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως Της Αξίζει» Παναγιώτης Ζαφειρίου μέσω της σελίδας του συνδυασμού στο facebook.

Όπως τονίζει ο κος Ζαφειρίου «Οι δημότες του Δήμου Μυτιλήνης διακρίνουν στον υποψήφιο συνδυασμό μας την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο-Χρέος μας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους»

Αναλυτικά όλο το μήνυμα:

«Οι δημότες του Δήμου Μυτιλήνης διακρίνουν στον υποψήφιο συνδυασμό μας την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο-Χρέος μας να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους»

Οι απαιτήσεις των δημοτών μεγάλες, οι προσδοκίες τους όμως εξαιρετικά μικρές. Δεν πιστεύουν στο παλιό και στο φθαρμένο. Δεν πιστεύουν σε πρόσωπα που τους έχουν απογοητεύσει.

Αναζητούν την ελπίδα για κάτι καινούριο. Στα μάτια τους είναι ζωγραφισμένη η προσμονή για το καλύτερο. Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν σε εμάς την ελπίδα, μάς εμπιστεύονται γιατί βλέπουν, ότι μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις τύχες του τόπου μας.

Αποτελεί χρέος και απόλυτη δέσμευση για εμένα προσωπικά και για όλα τα μέλη της παράταξής μας να δικαιώσουμε τους συνδημότες μας, οι οποίοι εναποθέτουν τις ελπίδες σε εμάς. Προχωράμε δυναμικά και ανοίγουμε νέους ελπιδοφόρους ορίζοντες.

Σύνθημά μας είναι η ισότιμη συμμετοχή και η ισόρροπη ανάπτυξη. Θέλουμε ο κάτοικος ακόμη και του πιο απομακρυσμένου χωριού να μην αισθάνεται αποκομμένος από το Δήμο. Τα χωριά μας πρέπει να μείνουν ζωντανά και οι κάτοικοι τους επιβάλλεται να έχουν ίση αντιμετώπιση σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας και της ανάπτυξης.

Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής δεν περιορίζεται για εμάς μόνο στην πόλη της Μυτιλήνης και στις γειτονιές της, αλλά και σε κάθε χωριό ξεχωριστά. Παρά τα εμπόδια, το διχασμό, την καχυποψία και τη δικαιολογημένη απογοήτευση και αγανάκτηση των δημοτών, εμείς αποδείξαμε ότι στεκόμαστε στα πόδια μας, και είμαστε εδώ με αίσθημα ευθύνης για να εργαστούμε και να προσφέρουμε στον τόπο μας.

Επιμένουμε και συνεχίζουμε να είμαστε μακριά από παρασκήνιο και αντιπαραθέσεις. Δεν κοιτάμε τις πολιτικές αποχρώσεις. Δεν μας αγγίζουν αυτές οι τακτικές.
Εμείς κοιτάμε μπροστά.

Μας ενώνει το κοινό όραμα για το Δήμο Μυτιλήνης. Θα είμαστε εδώ και την επόμενη ημέρα των εκλογών για να πραγματοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας, να βοηθήσουμε τον τόπο μας και για να δικαιώσουμε τους συνδημότες μας για την εμπιστοσύνη τους.

Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό και φωτεινό αύριο, με ενότητα και δράση για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου Μυτιλήνης.


Με εκτίμηση
Υποψήφιος Δήμαρχος Μυτιλήνης Παναγιώτης Ζαφειρίου
με τον συνδυασμό «Η Λέσβος Όπως της Αξίζει»