Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στην Γέρα.. και τα ερωτηματικά


Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα

Την Κυριακή (31-03-2019), σε επαρχιακό οδικό δίκτυο στην περιοχή της Γέρας στη Λέσβο, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 33χρονο ημεδαπό, συγκρούστηκε με Ι.Χ. φορτηγό όχημα, που οδηγούσε 21χρονος ημεδαπός.

Συνέπεια της σύγκρουσης των οχημάτων, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 33χρονου.
Τα αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος διερευνώνται.

Διενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Γέρας.

ΦΩΤΟ ο άτυχος 33χρονος



Πως έγινε τελικά το τροχαίο;


Φίλοι και συγγενείς του άτυχου 33χρονου διαδίδουν το παρακάτω μήνυμα μέσω των κοινωνικών δικτύων..

Ποια είναι η αλήθεια;

Αναλυτικά η ανακοίνωση των φίλων του:

«Σαν κακό πρωταπριλιάτικο αστείο που Δεν λέει να τελείωση αδερφέ μου ....Να ξέρετε όλοι σας ότι ο φίλος μας ο Θοδωρή δεν σκοτώθηκε μόνος του , γύριζε από την Μυτιλήνη προς Πλωμάρι και τον τράκαρε ένα αγροτικό Κόκκινο που έφυγε από την πορεία του και έπεσε απάνω στο αυτοκίνητο του Θοδωρή και τον σκότωσε .

Μαρτυρίες τον περαστικών λένε οτι είδαν ένα αγόρι και μια κοπέλα . Αν γνωρίζετε κάτι ενημερώστε της αρχές ο Θοδωρή έχασε άδικα την ζωή του .

Ο Θοδωρής ήταν αγαπητός σε όλους είχε πολλούς φίλους και ήταν πολύ καλός οδηγός γιατί εμείς τον ξέρουμε ήταν φίλος και αδερφός.

Υ.Σ. Ούτε αγροτικό οδηγούσε ούτε τίποτα μια χαρά ήταν και γύριζε στο χωριό του απλά οι παραπληροφόρηση πάει σύννεφο και δεν ξέρω το γιατί!!

Μπορούσε να συμβεί σε όλους μας και σίγουρα κάνεις δεν θέλει να έχει ένα τέτοιο ατύχημα , η αλήθεια θα λάμψει σύντομα και για το Θοδωρή και για την οικογένεια και τούς ανθρώπους που τον αγαπούν .... Αυτή είναι η αλήθεια ως τώρα από το τροχαίο καμία άλλη .»