«Ζωή είναι» από την ομάδα εναέριων ακροβατικών «Aerialista» στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης



Η Ομάδα εναέριων ακροβατικών «Aerialista» παρουσιάζει τη μουσικοκινητική παράσταση «Ζωή είναι»

    Την Τρίτη 19 Μαρτίου, ώρα 21:00, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, η ομάδα του ακροβατικού εργαστηρίου Aerialista, παρουσιάζει την παράσταση “Ζωή είναι”.

Μέσα από μια μουσικοκινητική παράσταση εναέριων ακροβατικών σε υφασμάτινες αιώρες και πανιά που κρέμονται από ψηλά, περιγράφεται ο κύκλος της ζωής, παρουσιάζονται τα στάδια εξέλιξης και τα διαφορετικά συναισθήματα που βιώνουμε σε κάθε φάση της ζωής μας.

Υπεύθυνη του εργαστηρίου είναι η  Ελίνα Κουτσοτάσιου. Η Ελίνα ανακάλυψε τα ακροβατικά ως φοιτήτρια στην Αθήνα, το 2008 και από το 2010 μέχρι σήμερα συμμετέχει ως  performer σε φεστιβάλ τσίρκο, μουσικοκινητικά δρώμενα και παραστάσεις. Το 2011 βρέθηκε στη Γερμανία για το μεταπτυχιακό της στην Ψυχολογία, όπου  παράλληλα παρακολούθησε μαθήματα Προπονητικής και  Ψυχοκινητικής Αγωγής  και απέκτησε το δίπλωμά της για τη διδασκαλία των ακροβατικών. Το 2013 επέστρεψε στη Μυτιλήνη και δημιούργησε το εργαστήρι  “Aerialista”. Την ίδια χρονιά έγινε από τους μαθητές της η πρώτη ακροβατική παράσταση της ομάδας.

Η ακροβατική ομάδα που συμμετέχει στην παράσταση “Ζωή είναι” αποτελείται από παλιούς και νέους μαθητές, διαφόρων ηλικιών, οι οποίοι με αλφαβητική σειρά είναι:

Αναστασίου Μεταξία, Καραΐσκου Βικτώρια, Καρμίρη Εύη, Κασίδη Μαρίνα, Κρητικού Αφροδίτη, Κτανή Μαρία, Λουίζου Αγγελική, Μακίδου Πωλίνα, Μάουρερ Λίζα, Μιχελάκης Αργύρης, Νεοκλέους Σταυριάνα, Παυλάκη Χριστίνα, Ρέγα Μαρία, Στεφάνου Ελένη

«Ζωή είναι…», στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, Τρίτη 19 Μαρτίου, ώρα 21:00, γενική είσοδος 5 ευρώ