Ο Γ. Παλλης ξαναχτυπά «Οι μετανάστες κρατούν ανοιχτά τα σχολεία στα νησιά και δίνουν έσοδα στους δήμους- Να ψηφίζουν όλοι»


Aλλαγή πληθυσμού στη χώρα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Aλλαγή πληθυσμού στη χώρα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ… και ο «άφαντος» από την Λέσβο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Παλλης μετά την απίστευτη δήλωση του για το ΦΠΑ (Βλέπε εδώ..) επανέρχεται με νέα δήλωση για να προκαλέσει τις νησιωτικές κοινωνίες…

Aλλαγή πληθυσμού στη χώρα ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς ακόμη ένα στέλεχος του κόμματος ζητά απροκάλυπτα δικαίωμα ψήφου να έχουν οι παράνομοι μετανάστες και οι πρόσφυγες, οι οποίοι βρίσκονται φυσικά προσωρινά στη χώρα, ενώ την στιγμή  δεν δίνουν αυτό το δικαίωμα στους Έλληνες του εξωτερικού. 

Ο βουλευτής ΛΕΣΒΟΥ του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης, ανέφερε στη Βουλή σχετικά:

"Εξηγήστε μου, γιατί θα έπρεπε άνθρωποι που ζουν πια στα βόρεια προάστια και κατοικούσαν πριν 30-40 χρόνια στις αστικές περιοχές του κέντρου της Αθήνας, να κατεβαίνουν με τα τζιπ τους και να ψηφίζουν.

Και αυτοί που μένουν μόνιμα και κρατούν ζωντανές τις γειτονιές να μην έχουν δικαίωμα ψήφου.
Εξηγήστε μου, γιατί στα νησιά μας που στα χωριά οι μετανάστες έχουν κρατήσει τα σχολεία ανοικτά με τα παιδιά τους, που έχει μειωθεί ο πληθυσμός και υπάρχει πρόβλημα, γιατί να μην έχουν το δικαίωμα. Αυτοί που συνεισφέρουν στα έσοδα των Δήμων, αυτοί που στηρίζουν την παραγωγή της περιοχής".


Πηγή pronews.gr