"Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ": Παρουσιάζει πρόγραμμα και υποψηφίους ο υποψήφιος Δήμαρχος Λέσβου Π. Ζαφειριου


Στην πρώτη ανοιχτή προς τους δημότες εκδήλωση προχωρά ο υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Λέσβου κ. Παναγιώτης Ζαφειρίου.


Ο Παναγιώτης Ζαφειρίου προτίθεται την Κυριακή 17/02/19 στις 17:00 στο θέατρο ΦΟΜ της Μυτιλήνης να παρουσιάσει τους βασικούς άξονες του προγράμματος του, δηλώνοντας το παρών στο στίβο διαδοχής για τον Δήμο Λέσβου, με ένα αδέσμευτο συνδυασμό απαρτιζόμενο από πολλά νέα πρόσωπα προερχόμενα από κάθε πολιτικό χώρο και συνάμα μη εμπλεκόμενα στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό.

Στόχος του υποψηφίου Δημάρχου όπως μας τόνισε μάλιστα ο ίδιος είναι η πλήρης αλλαγή και αναμόρφωση του Δήμου Λέσβου με προφανή τη διάθεση προσφοράς, της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων και της προόδου του τόπου μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Παναγιώτης Ζαφειρίου ετοιμάζει ψηφοδέλτιο έκπληξη για τον Δήμο Λέσβου, αφού προβλέπεται να έχει ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επαγγελματίες και πρόσωπα, που δύσκολα πολιτεύονται, όμως έχουν ήδη δηλώσει πως θα τον ακολουθήσουν στη εκλογική του προσπάθεια. Την Κυριακή μάλιστα αναμένεται να παρουσιάσει μεγάλο αριθμό υποψήφιων.

Αναλυτικά η πρόσκληση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 17:00 ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΜ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΜΑΣ "Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ".

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΟΠΟΙΗΣΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΕΣΒΟΥ