ΛΑ.Σ Ερεσού: Στηρίζουμε σε δήμο και περιφέρεια τους υποψηφίους με το ΚΚΕ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΕΡΕΣΟΥ
ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΣΤΗΡΊΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΚΕ

Φίλες και φίλοι, η Λαϊκή Συσπείρωση Ερεσού ,εν όψει των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών, σας καταθέτει ορισμένες σκέψεις ,αλλά και τοποθετήσεις σχετικά με το νόημα των εκλογών.

Πρέπει να πούμε ορισμένες αλήθειες, όσο σκληρές κι αν είναι, για να μπούν τα πράγματα στη θέση τους. Γεγονός είναι ,ότι όλο αυτό το διάστημα, έχουμε αποκτήσει κάποια εμπειρία για τη λειτουργία του Δήμου Λέσβου, σε σχέση με το χωριό μας. Ας κάνουμε μια αναδρομή,, αρχίζοντας από το 2010 που όλο το νησί, έγινε ένας Δήμος,(σχέδιο Καλλικράτης)Μιλάμε φυσικά ,για τη Δημαρχία Βουνάτσου και Γαληνού.

Ας σκεφτεί, ο κάθε καλοπροαίρετος κάτοικος του χωριού μας, τι σοβαρό έργο έχουν να παρουσιάσουν οι παραπάνω δημοτικές αρχές, αλλά και οι τοπικοί εκπρόσωποί τους στο χωριό μας, αυτά τα 9 χρόνια.

Διαχείριση,( σκουπίδια και δημοτικό φωτισμό ),για την οποία, ο μισός σχεδόν λογαριασμός του ηλεκτρικού ,είναι δημοτικά τέλη.Από την άλλη, στο Δημοτικό Σχολείο, έχουμε καταπτώσεις σοβάδων και τα παράθυρά του είναι σε άσχημη κατάσταση . Η Γεωργική Σχολή, είναι έτοιμη να καταρρεύσει.Κάθε χρόνο, εισάγεται στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου ,η σύνταξη μελέτης για το γεφύρι της Τσιχλιώντας ,χωρίς να προχωράει τίποτα.Αγροτική οδοποιία με το στανιό.Τώρα 4 μήνες πριν τις εκλογές ξεκίνησαν οι εργασίες στον ΄΄πρώην κινηματογραφο΄΄Έστω Ανακαίνιση του αγροτικού Ιατρείου Ερεσού.

Μόνο, που την έκανε ο Σύλλογος των Απανταχού Ερεσίων ΄΄Ο ΘΕΟΦΡΑΣΤΟΣ΄΄Ζήτησαν και την συμμετοχή του Δήμου ,αλλά αρνήθηκε.

Τώρα τα ίδια πρόσωπα, θα ζητήσουν για άλλη μια φορά τη ψήφο σας, σε άλλα σχήματα, σε άλλες παρατάξεις.Γιατί να πετύχουν τώρα ,αυτοί που απέτυχαν όλο αυτό το διάστημα;

Φυσικά ,τώρα προεκλογικά, θα τα κάνουν όλα. Θα σας χτυπούν τη πλάτη και θα σας τάζουν ΄΄λαγούς με πετραχίλια΄΄ Φίλες και φίλοι ,μικρογραφία των ανακατατάξεων στα αστικά κόμματα, αποτελεί και ο δήμος Λέσβου, όπου γίνεται ένα ατέλειωτα αλισβερίσι πολιτικών συναλλαγών, μεταπηδήσεων από παράταξη σε παράταξη, μετεγγραφές στελεχών, διπλά και τριπλά ψηφοδέλτια και κερασάκι στην τούρτα οι δήθεν ανεξάρτητοι.

Είναι όλοι αυτοί που με τον ένα ή άλλο σχήμα, είναι πολλές τετραετίες στο τιμόνι της Τοπικής Διοίκησης και έχουν φέρει σε αδιέξοδο ,τα ζητήματα που απασχολούν το λαό.

Καλούμε τους δημότες ,να ανακαλέσουν στη μνήμη τους την εμπειρία τους και κρίνουν με βάση αυτή.Να εγκαταλείψουν, κόμματα, παρατάξεις και πρόσωπα που υποβαθμίζουν τη ζωή τους. Τιμωρήστε τους με τη ψήφο σας. Να στηρίξετε τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης , στο Δήμο και στην Περιφέρεια. Να στηρίξετε την παράταξη, που θα σου επιστρέψει πολλαπλάσια τη δύναμή σου, στη διεκδίκηση των σύγχρονων απαιτήσεων. Να ψηφίσετε τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης, που είναι αποφασισμένοι να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή,365 μέρες το χρόνο, για την επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν τον τόπο μας και τη λαϊκή οικογένεια.

ΕΡΕΣΟΣ 24 /2/2019
ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΡΕΣΟΥ