Νέα ενημέρωση 25/02 | Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Λέσβο

Η κακοκαιρία που άρχισε να πλήττει ξανά τη Λέσβο ξαφνικά από χθες την νύχτα Κυριακής 24/02, έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους δρόμους. Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί τώρα. 

Γίνεται γνωστό ότι στο δρόμο από Μεγάλη Λίμνη έως Αμπελικό, από Αγιάσο προς Πλωμάρι αλλά και εντός του οικισμού της Αγιάσου, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με αλυσίδες. 
Από Βασιλικά έως τη διασταύρωση της Αγιάσου, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται κατά τόπους με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Από το 3ο χιλιόμετρο του δρόμου Νάπης – Μανταμάδου προς Κλειού, Κάπη και Πελόπη, η κυκλοφορία των οχημάτων γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Επίσης, από Φίλια προς Βατούσα, από Άντισσα προς Σίγρι, από Συκαμιά προς Λεπέτυμνο και Βαφειό, καθώς και εντός του οικισμού του Σκαλοχορίου, η κυκλοφορία γίνεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων

Συνεργεία και μηχανήματα του Δήμου Λέσβου, υπό το συντονισμό της Πολιτικής Προστασίας και του αρμόδιου Αντιδημάρχου, Νίκου Καρασάββα, βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση και εργάζονται καταβάλλοντας το μέγιστο των προσπαθειών τους, ώστε να ομαλοποιηθεί  η κατάσταση το συντομότερο δυνατό.