Έτοιμο το πρόγραμμα του συνδυασμού «Η Λέσβος όπως της Αξίζει»- Παρουσιάζεται στις 17/02 σε ανοιχτή εκδήλωση (PICS)


Ο κ. Ζαφειριου οργανώνεται, φτιάχνει ψηφοδέλτιο, εμφανίζεται συχνότερα στην πόλη στα χωριά της Λέσβου. 

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο Παναγιώτης Ζαφειρίου έλαβε την οριστική απόφαση να διεκδικήσει το Δήμο Λέσβου (η Μυτιλήνης αν σπάσει).

Τον Οκτώβριο του 2018 έκανε και επίσημα γνωστή την απόφαση του μέσω ανοιχτής εκδήλωσης.

Οι έως τώρα κινήσεις του στο προεκλογικό σκηνικό δεν διακρίνονται για την εξωστρέφεια τους. Για την δημοσιότητα και την προβολή που είχαν. Κινείται όπως θα περίμενε κάποιος που γνωρίζει τον Παναγιώτη Ζαφειρίου. Αθόρυβα αλλά ουσιαστικά. Το γεγονός όσο αναμενόμενο κι είναι, τόσο δημιουργεί εύλογες απορίες.


Όσα δεν έγιναν μέχρι τώρα προγραμματίζονται για το προσεχές διάστημα. Όπως όλα δείχνουν ο Φεβρουάριος θα είναι ο μήνας έναρξης μιας διαφορετικής προεκλογικής τακτικής, η οποία θα περιλαμβάνει όλα όσα δεν έγιναν ως τώρα. Κι ακόμη περισσότερα.

Τον Παναγιώτη Ζαφειρίου τον συναντάς συχνότερα στις εκδηλώσεις στην πόλη και εκτός αυτής.


Το προηγούμενο διάστημα βρέθηκε σε αρκετές κοινωνικές εκδηλώσεις ενώ ακολούθησε πρόγραμμα επαφών με διοικήσεις συνοικιακών και άλλων συλλόγων. Τον Φεβρουάριο θα κάνει τις πρώτες του περιοδείες που περιγράφονται ως περιοδείες «πόρτα – πόρτα». Θα αρχίσει από τις συνοικίες, τις γειτονιές.  

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Παναγιώτης Ζαφειρίου ετοιμάζει ψηφοδέλτιο έκπληξη για τον Δήμο Λέσβου, αφού προβλέπεται να έχει ως υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, επαγγελματίες και πρόσωπα, που δύσκολα πολιτεύονται, όμως έχουν ήδη δηλώσει πως θα τον ακολουθήσουν στη εκλογική του προσπάθεια.

Όπως μάλιστα ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Η Λέσβος Αξίζει» μέσω τις σελίδας του στο Facebook την Κυριακή 17/2/2019 και ώρα 17:00 στο Θέατρο ΦΟΜ Μυτιλήνης θα πραγματοποιηθεί ανοικτή εκδήλωση παρουσίασης προς όλους τους πολίτες.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης, ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου, θα ανακοινώσει το αναπτυξιακό μοντέλο πολιτικής που προτείνει και το οποίο αποτελεί - μία επιλογή με άποψη και σχέδιο, μία πολιτική με γνώση και ευαισθησία - καθώς και τους υποψήφιους που πιστεύουν το στρατηγικό σχεδιασμό του Προγράμματος, για να δημιουργήσουν μαζί με τον Παναγιώτη Ζαφειρίου, το μέλλον που αξίζει η Λέσβος.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού αναφέρει:

«Τελευταίες λεπτομέρειες για την παρουσίαση του προγράμματός μας, που φτιάξαμε με γνώμονα την καθημερινότητα των δημοτών και την ανάπτυξη της Λέσβου, για να σας το παρουσιάσουμε την Κυριακή 17/2/2019 και ώρα 17:00 στο Θέατρο ΦΟΜ Μυτιλήνης.
Είμαστε έτοιμοι για να κάνουμε τη Λέσβο μας και πάλι να αξίζει!»

**ΦΩΤΟ από την ετοιμασία του προγράμματος