Και εγένετο νεος Δημοτικός συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ» με επικεφαλής τον Παναγιώτη Ζαφειρίου (PICS, VID)


Με σύνθημα «Η Λέσβος όπως της αξίζει»


Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου Blue Sea εγκαινίασε πριν από λίγη ώρα την προεκλογική περίοδο ο Παναγιώτης Ζαφειρίου, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα τους στον πρώτο βαθμό της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Με σύνθημα «Η Λέσβος όπως της αξίζει», ο υποψήφιος δήμαρχος Λέσβου ή Μυτιλήνης (αφού το θέμα του χωροταξικού δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει), στην σύντομη ομιλία του έθεσε τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η δημοτική του παράταξη, εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα και κάλεσε τους πολίτες να αλλάξουν την Λέσβο με την ψήφο τους.



H LesvosPost WEB TV από σήμερα ουσιαστικά ξεκίνησε την προσπάθεια της με τις live μεταδόσεις όχι μόνο πολιτικού περιεχομένου αλλά και γενικού ενδιαφέροντος..

Η LesvosPost WEB TV παραβρέθηκε και κάλυψε ζωντανά με ήχο και εικόνα την πρώτη επίσημη υποψηφιότητα για τον Δήμο Λέσβου




Το πρώτο επίσημο δελτίο τύπου του συνδυασμού:


Το λογότυπο του συνδυασμού 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάρκα και οστά έλαβε ο συνδυασμός του υποψηφίου Δημάρχου Παναγιώτη Ζαφειρίου, ως μια ανεξάρτητη και πλήρως αδέσμευτη πολιτική κίνηση, με την ονομασία «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ». Η εν λόγω κίνηση απαρτίζεται κυρίως από νέα, αξιόλογα στελέχη, που καλούνται με υπευθυνότητα να διαδραματίσουν δημιουργικό ρόλο στην πλήρη ανασυγκρότηση του νησιού μας.
Σκοποί του συνδυασμού είναι η ανάδειξη των βασικότερων προβλημάτων της Λέσβου, τα οποία αποτελούν καθημερινή έγνοια των πολιτών της, καθώς και η εφαρμογή δημιουργικών λύσεων, με καίριες παρεμβάσεις στα κέντρα λήψεων των αποφάσεων.
Ο παραπάνω συνδυασμός καλεί σε εγρήγορση κάθε ενεργό πολίτη του τόπου μας, προκειμένου να αναδειχτεί ο ίδιος σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων και των καινοτομιών, που θα πραγματωθούν με στόχο την βελτίωση της καθημερινής του ζωής.

Με εκτίμηση και σεβασμό στο Λέσβιο δημότη και στον τόπο

Ο συνδυασμός «Η ΛΕΣΒΟΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ»

Για να καλύψουμε live με ήχο και εικόνα την δική σας εκδήλωση- παρουσίαση επικοινωνήστε μαζί μας στο LesvosPost@gmail.com η στα Social Media του LesvosPost.

 Φωτορεπορταζ απο την παρουσίαση




Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.