Φαντασμαγορική η παρουσίαση της νέας φανέλας και του μεγάλου χορηγού στον Αιολικό Μυτιλήνης (PICS)

Σε μια φανταστική εκδήλωση επιπέδου… Σούπερ Λιγκ, ο Αιολικός, παρουσίασε την Τετάρτη τις νέες εμφανίσεις που θα φοράει τη σεζόν 2018/19 στη Γ’ Εθνική, αλλά και τον μεγάλο χορηγό «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΕ».

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαντώνης

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν από τα «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΕ» ο εκπρόσωπος Ιγνάτης Ψωμάς, ο έτερος εκπρόσωπος της Άρης Λαζαρής, ενώ παραβρέθηκε και ο Account Manager Κεντρικής Αττικής και Β. Αιγαίου του ΟΠΑΠ Σωτήρης Νικολόπουλος.

Οι διοργανωτές μάλιστα είχαν ετοιμάσει και βίντεο, με μια ιστορική αναδρομή στις εμφανίσεις του συλλόγου, αλλά και στους χορηγούς αυτών, από το 1975 ως και σήμερα, το οποίο παρακολούθησαν με μεγάλο ενδιαφέρον οι παρευρισκόμενοι στο Opap Store της οδού Ερμού 167, όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση.

Ο εκπρόσωπος της «ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΙΚΕ», Άρης Λαζαρής, αναφέρθηκε  στο μακρινό 1982, παρακολουθώντας τον Αιολικό να κερδίζει τον Αθηναϊκό με 1-0 στον «Ταρλά», παρουσία 8.000 θεατών! Και στην υπόσχεση που έδωσε στον εαυτό του  να δει μια μέρα τον Αιολικό στη Football League ή ακόμα ψηλότερα τις επόμενες περιόδους

Ο Πρόεδρος του Αιολικού Σταύρος Γριπιώτης παρέδωσε αναμνηστικό δώρο στον κ. Λαζαρή μια φανέλα της ομάδας με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, ενώ δήλωσε: «Το χειρότερο πράγμα στον άνθρωπο, είναι να μην του επιτρέπεις να ονειρεύεται. Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε όνειρα, ώστε να δούμε σύντομα τον Αιολικό εκεί που του αξίζει. Και είναι ευχής έργο, που έχουμε δίπλα μας υποστηρικτές χορηγούς, όπως τα ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ στην προσπάθεια αυτή.»

Ακολούθως, ο Σταύρος Γριπιώτης  βράβευσε τον επιχειρηματία Παναγιώτη Βουργουτζή, εκπρόσωπο του «ΜΙΚΡΟ ΚΑΦΕ» για την υποστήριξη του προς το σύλλογο, με μια αναμνηστική μπάλα που έφερε επίσης τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών, καθώς και την εταιρεία «ELAITIS Catering».

Η βραδιά συνεχίστηκε με τοποθετήσεις  του προπονητή Απόστολου Στύλου, και του αρχηγού Στρατή Βαλιού,.

Αμέσως μετά έγιναν τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του Αιολικού για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με την είσοδο των ποδοσφαιριστών Γιώργου Καπταγιάννη, Λευτέρη Ζαχαρή και Δημήτρη Βουτσιώτη, τους οποίους συνόδευαν όμορφα κορίτσια, φορώντας τη νέα φανέλα του Αιολικού Μυτιλήνης.

Στη συνέχεια υπήρχε μπουφέ για τους καλεσμένους, εκεί όπου “χτίστηκαν” πολλά πηγαδάκια μεταξύ των προσκεκλημένων, στα οποία υπήρχαν συζητήσεις που απασχολούν το Λεσβιακό ποδόσφαιρο.

ΦΩΤΟ: Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ