Η Ελευθερία Αρβανιτάκη μάγεψε την Μυτιλήνη – Βούλιαξε από κόσμο το θέατρο κάστρου [vid, pics]

Η συναυλία της Ελευθερίας Αρβανιτάκη ταξίδεψε τους θεατές.


Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2018» ο Όμιλος «Μπουρίνι» ο «Δήμος Λέσβου» και η «START FROM ZERO» διοργάνωσαν μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης με την Ελευθερία Αρβανιτάκη, την Τετάρτη, 01 Αυγούστου 2018.

Τα γνώριμα τραγούδια της, ήχοι που καλύπτουν μια μεγάλη γκάμα, από το τσιφτετέλι μέχρι τη λάτιν και την τζαζ, ερμηνευμένα πάντα μοναδικά, παρέσυραν το κοινό στον πιο όμορφο κόσμο, αυτόν της μουσικής.

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια με τη μοναδική, κρυστάλλινη φωνή ταξίδεψε τον κόσμο που μπορεί και να ξεπέρασε τους 1700 και πραγματικά γέμισε τον αρχαιολογικό χώρο, με τα τραγούδια της σε ένα δίωρο πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης.

Μαζί της επί σκηνής ήταν οι σπουδαίοι σολίστες Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα).


Το «LesvosPost.com» ήταν χορηγός επικοινωνίας της συναυλίας, της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Κάστρο Μυτιλήνης.

Η LesvosPost WEB TV βρέθηκε την Τετάρτη 01/08/18 στο Θέατρο Κάστρου Μυτιλήνης και κατέγραψε τα παρακάτω πλάνα και φωτογραφίες από την εντυπωσιακή συναυλία.


Δείτε παρακάτω όλο το φωτογραφικό άλμπουμ


Δείτε πως κατέγραψε Live το Lesvospost.com σε 2 μέρη την συναυλία








Ελευθερία Αρβανιτάκη LIVE

Χορηγός επικοινωνίας και υποστήριξης: LesvosPost.com

Φωτογραφία: Στεφάνου Γεώργιος

Τοποθεσία: Κάστρο Μυτιλήνης

Ημερομηνία: 01 Αυγούστου 2018

Στα πλαίσια του Φεστιβάλ «Λεσβιακό Καλοκαίρι 2018»

Παράγωγη: LesvosPost Media Group


Αύγουστος 2018