Έφοδος του ΣΔΟΕ στην συναυλία της Ελευθέριας Αρβανιτάκη στην Μυτιλήνη (PIC, VIDS)


Ελεγκτές της Εφορίας έκαναν φύλλο και φτερό τις αποδείξεις που κόπηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Ελευθερίας Αρβανιτάκη στο Κάστρο Μυτιλήνης.


Επίσης οι ελεγκτές έκαναν «φύλλο και φτερό» και τα βιβλία του διοργανωτή ενώ έχουν ζητήσει και τα συμφωνητικά με την δημοφιλή τραγουδιστρια αλλά και τους μουσικούς για να διαπιστώσουν αν είναι όλα νομότυπα και φορολογημένα.

Μάλιστα οι ράμπο του ΣΔΟΕ παρακολουθούσαν τους υπαλλήλους την ώρα που έκοβαν τα εισιτήρια στους 1.600 - 1.700 θεατές. Τελικά όπως διαπιστώθηκε ο διοργανωτής που είχε προγραμματίσει τη συναυλία ακολουθούσε κατά γράμμα τη φορολογική νομοθεσία.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι υπάλληλος του ΣΔΟΕ κάθισε μέσα στο αναψυκτήριο του κάστρου έως το τέλος της συναυλίας ώστε να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο αν κόβονται όλες οι αποδείξεις.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά φέτος που το ΣΔΟΕ κάνει σαφάρι σε εκδηλώσεις του Λεσβιακού Καλοκαιριού, με τους διοργανωτές αλλά και τους καλλιτέχνες να αντιδρούν έντονα στους αυστηρούς ελέγχους των υπαλλήλων του ΣΔΟΕ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ πως κατέγραψε Live η σελίδα μας την συναυλία



**Αργότερα το lesvospost.com θα έχει αναλυτικό αποκλειστικό ρεπορτάζ με Φώτο και βίντεο από την συναυλία της Ε. Αρβανιτάκη στην Μυτιλήνη