Ψηφίστε το κορυφαίο πρόσωπο του 2017 στην Λέσβο | Διαδώστε το…!!

Το LesvosPost.com αναδεικνύει τα πρόσωπα της χρονιάς στην Λέσβο για το 2017 και ζητά από τους αναγνώστες του να επιλέξουν το κορυφαίο πρόσωπο στην Λέσβο για τη χρονιά που φεύγει.

Ψηφίστε τώρα!


Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, οι αναγνώστες του LesvosPost θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε το κορυφαίο πρόσωπο στην Λέσβο για τη χρονιά που μας αποχαιρετά σε λίγες μέρες.

Πρόσωπα που κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας για πολύ ή για λίγο από την πολιτική, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό, την καθημερινότητά μας. Ένα πολύ μικρό αλλά αντιπροσωπευτικό δείγμα ανθρώπων που οι χειρισμοί τους καθορίζουν τη ζωή μας. Άτομα που μας δίδαξαν για άλλη μια φορά το αθλητικό ιδεώδες. Καλλιτέχνες αλλά και επιχειρηματίες που μας έδειξαν τι σημαίνει να… δημιουργείς και να μεγαλουργείς.

Ποιά όμως από τις 19 αυτές προσωπικότητες αποτελεί για εσάς αλλά και για εμάς – γιατί και εμείς θα ψηφίσουμε - το κορυφαίο πρόσωπο της χρονιάς που φεύγει;   

Η συντακτική ομάδα του LesvosPost επέλεξε τους 19 υποψήφιους και εσείς καλείστε να αναδείξετε με την ψήφο σας τον κορυφαίο.

Οι υποψήφιοι αναφέρονται με τυχαία σειρά:
Έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε διατηρώντας την ανωνυμία σας .

Οι απαντήσεις σας αποτυπώνουν μέρος της κοινής γνώμης .

Για να δείτε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης θα πρέπει να έχετε ήδη ψηφίσει.

Διαδώστε το…!!!


Η δημοσκόπηση θα διαρκέσει έως 29/12/17 στις  00:00

****Η δημοσκόπηση αυτή δεν γίνεται με επιστημονικά κριτήρια αφορά τους αναγνώστες του lesvospost.com που επέλεξαν να ψηφίσουν και φυσικά σε καμιά των περιπτώσεων δεν μπορεί να υπολογιστεί σαν εργαλείο, για την αποκομιδή ασφαλών συμπερασμάτων. Εφαρμόζεται block ip / cookies 7 ημερών.