Η Φωτογραφία της ημέρας στην Λέσβο: «Lesvos Trail 2017 στους 3 βαθμούς κελσίου με χιονόνερο και ομίχλη….»

Η Φωτογραφία της ημέρας


Ο φθινοπωρινός καιρός σε ολόκληρη τη Λέσβο δεν πτόησε τους αθλητές, που συμμετείχαν στο 2ο LesvosTrail, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο, 30.9 και 01.10 στον Μόλυβο!

Την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκε ο βασικός αγώνας των 40 χιλιομέτρων, ο οποίος κατέληξε... ακόμα πιο απαιτητικός, απ' ότι περίμεναν οι συμμετέχοντες αθλητές! Οι καιρικές συνθήκες στον ορεινό όγκο του Λεπέτυμνου (χαμηλές θερμοκρασίες, χαμηλή ορατότητα λόγω ομίχλης και χιονόνερο) ανάγκασαν τους διοργανωτές να αλλάξουν τη διαδρομή, για την ασφάλεια των αθλητών.

Στην φωτο που δημοσιεύουμε σήμερα θα δείτε τον γνωστό κριτή αγώνων Γιάννη Τσεκουρα να βρίσκεται στην Βιγλα του Λεπετυμνου.. με στολή παραλλαγής, σκουφάκι και όλα τα απαραίτητα για να αντεπεξέλθει στις ομολογουμενως χαμηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν το ΣΚ στον Λεπετυμνο.. …

Γεύση από χειμώνα λοιπόν πήραν οι συμμετέχοντες των 40χλμ του LesvosTrail  2017….

Χορηγός επικοινωνίας και υποστηρικτής της διοργάνωσης ήταν το LesvosPost.com

Το μήνυμα που συνοδέ την φωτογραφία του ήταν:

«Τι κι αν μπήκε ο Οκτωβρης...τι κι αν άρχισαν τα πρωτοβροχια... εσείς να θυμάστε πάντα ότι...Τα όνειρα, δε μουσκεύουν στη βροχή...lesvos trail 2017 ...θέση Βιγλα Λεπετυμνου, υψόμετρο 860 μ. Υγρασία 85% ,θερμοκρασία 3ο κελσίου, πολύ πυκνή ομίχλη...καλό μηνά σε όλες κι όλους.»

ΦΩΤΟ: Γιάννης Τσεκουρας από το facebook



**** Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 18:00 το απόγευμα θα δημοσιεύεται η φωτογραφία της ημέρας, που θα αλιεύουμε είτε από τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις που μας στέλνονται, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα είτε από φωτογραφίες που μας στέλνουν αναγνώστες μας με μια μικρή περιγραφή η Φώτο-σχόλιο… (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ)