Από Δευτέρα έως Παρασκευή η φωτογραφία της ημέρας στην Λέσβο από το LesvosPost

Νέα ενότητα στο LesvosPost για τους αναγνώστες του : «Η φωτογραφία της ημέρας»


Καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή μετά τις 18:00 το απόγευμα θα δημοσιεύεται η φωτογραφία της ημέρας, που θα αλιεύουμε είτε από τα δελτία τύπου-ανακοινώσεις που μας στέλνονται, είτε από τα κοινωνικά δίκτυα είτε από φωτογραφίες που μας στέλνουν αναγνώστες μας με μια μικρή περιγραφή η Φώτο-σχόλιο…

Οι φωτογραφίες που θα μας στέλνουν οι αναγνώστες, θα δημοσιεύονται με το ονοματεπώνυμο και την περιοχή που έχει τραβηχτεί αλλά φυσικά και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή αν θέλετε να βάλλεται.

Αν η φωτογραφία είναι το πάθος σου, έχεις την ευκαιρία να είσαι εσύ εκείνος που θα δει τη φωτογραφία του δημοσιευμένη στο LesvosPost.com.

Στείλτε τη δική σας φωτογραφία από μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ένα έκτακτο περιστατικό, μια όμορφη εικόνα από την Λέσβο ή οτιδήποτε θεωρείτε ότι έχει ενδιαφέρον να δουν χιλιάδες άλλοι επισκέπτες και δείτε τη δημοσιευμένη στο LesvosPost.com.

Για ακόμα μία φορά το LesvosPost.com ανοίγει για τους αναγνώστες του.

Στείλτε μας τη δική σας "φωτογραφία της ημέρας" και διεκδικείστε το δικό σας δημοσίευμα στο LesvosPost.com με το ονοματεπώνυμο και με το δικό σας Φώτο-σχόλιο η περιγραφή .

Στείλτε τη δική σας φωτογραφία, με το σχόλιο και το ονοματεπώνυμο σας με θέμα "Η φωτογραφία της ημέρας".


Στείλτε μας τις φωτογραφίες σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση:lesvospost@gmail.com  ή μέσω facebook: https://www.facebook.com/LesvosPost/timeline