Την Κυριακή: Συνεχίζεται ο μαραθώνιος στην Α΄ΕΠΣ Λέσβου- 6η αγωνιστική χωρίς το μεγάλο παιχνίδι-Live λεπτό προς λεπτό από το LesvosPost

Στα όριά τους έχουν φτάσει πλέον οι ομάδες της Α’ Τοπικής που καλούνται την Κυριακή να μπουν ξανά στο γήπεδο και να αγωνιστούν για την 6η αγωνιστική, έχοντας παίξει τις δυο τελευταίες εβδομάδες και Τετάρτες.

Μια αγωνιστική η οποία χαρακτηρίζεται «ήρεμη», αφού δεν υπάρχει το μεγάλο παιχνίδι στο πρόγραμμα, με τους πρωτοπόρους να παίζουν εντός με εξαίρεση τον Αετό.

Ο Όλυμπος μετά από δυο σερί εκτός έδρας ματς επιστρέφει στην Αγιάσο και δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες υποδεχόμενος τον Αχιλλέα, που δύσκολα θα κοντράρει. Ο Αίγειρος επιστρέφει στην κανονική του έδρα και έχει φυσικά τον πρώτο λόγο απέναντι στον Οδυσσέα Ελύτη, που επίσης δύσκολα θα μπορέσει να αντισταθεί. Ο Ατρόμητος στην Καλλονή και πάλι, θα φιλοξενήσει τον επικίνδυνο Πολιχνίτο, με την ομάδα της Ανεμότιας να έχει τον πρώτο λόγο, ενώ ο Αιγέας στο Πλωμάρι είναι το φαβορί κόντρα στον Αρίωνα Μ. που θέλει πάντως προσοχή.



Ο μοναδικός εκ των πρωτοπόρων που θα αγωνιστεί μακριά από την έδρα του είναι ο Αετός, που θα πάει στην Αγ. Παρασκευή να αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο τον Μεσότοπο, σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι έρχονται φουριόζοι από δυο συνεχόμενες νίκες. Στον Παπάδο η Αναγέννηση έχει το προβάδισμα κόντρα στον Ανδρονικά που δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί πάντως, ενώ ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι το ματς του Κάτω Τρίτους μεταξύ του Αλκιβιάδη και του Κεραυνού.

Α’ Τοπική

Κυριακή 22 Οκτωβρίου, 16.00

Μεσότοπος – Αετός (Σάββατο)
Όλυμπος – Αχιλλέας
Αίγειρος – Οδυσσέας Ελύτης
Αιγέας – Αρίων Μ.
Αναγέννηση – Ανδρονικάς
Ατρόμητος – Πολιχνίτος
Αλκιβιάδης – Κεραυνός

Live μετάδοση λεπτό προς λεπτό όλων των αγώνων από το LesvosPost….

Το LesvosPost.com πιστό στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση και αυτήν την αγωνιστική θα καταγράψει Live όλους τους αγώνες της Α΄ Τοπικής στα γήπεδα της Λέσβου.

Μέσα από μια πρωτοποριακή πλατφόρμα το LesvosPost θα σας μεταφέρει Live λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη όλων των αγώνων της Α΄ Τοπικής για την 6η αγωνιστική αύριο.

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 16:00

Η Live μετάδοση θα ξεκινήσει στις 15:50

**Θα υπάρχει και Live περιγραφή των αγώνων για την Γ΄ Εθνική Διαγόρας – Ερμιονίδα (παιζει στις 15:00) και Θύελλα Ραφήνας – Αιολικός (παίζει στις 14:30)

**Να θυμίσουμε πως η σελίδα ανανεώνεται αυτόματα.

Στην περιγραφή θα είναι ο Στρατής Τσιντωτας


Το Live ξεκινάει στις 15:50