Εκδήλωση και κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Υποψήφιο Βουλευτή Λέσβου της Ν.Δ Π.Βογιατζή

Πρόσκληση του Υποψήφιου Βουλευτή Π.ΒΟΓΙΑΤΖΗ σε εκδήλωση του πολιτικού του γραφείου, την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στο Ξενοδοχείο ΛΑΣΙΑ.


Οι συνεργάτες μου κι εγώ σας προσκαλούμε την Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου, στις 18:30, στο ξενοδοχείο ΛΑΣΙΑ (Νεάπολη Μυτιλήνης), για να ανταλλάξουμε απόψεις και να κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας.

Η παρουσία σας θα είναι για εμάς ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ

Σημείωση: "Η ανάρτηση είναι στα πλαίσια προώθησης-προβολής του υποψήφιου Βουλευτή έπειτα από συμφωνία με όλες τις νόμιμες ενέργειες "

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ:

Πολιτική διαφήμιση: Υποψήφιος Βουλευτής Ν. Λέσβου με την Ν.Δ «ΠΑΥΛΟΣ ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ»Σημείωση: *Η προβολή κομμάτων και υποψηφίων δεν σχετίζεται με την ειδησεογραφική κάλυψη της πολιτικής και μη επικαιρότητας από το lesvosPost.com και την LesvosPost.com WEB TV  για την οποία τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.


Όλα τα νέα των εκλογών και των υποψηφίων όπως τα καταγράφουν τα δημοσιογραφικά επιτελεία του LesvosPost.complomarinews.gr, kalloninews.gr, 24-ores.com  Για επικοινωνία lesvospost@gmail.com ..ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ