Σε Ταξιάρχη Μανταμάδου-Άγιο Ραφαήλ και Αγιασο μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ μαζί με τον Άγγελο Αναστασιάδη (ΦΩΤΟ)

Την ευκαιρία να επισκεφθούν τo μοναστήρι του Ταξιάρχη του Μανταμαδου και του Αγιου Ραφαηλ με την επίσκεψή τους στη Μυτιλήνη είχαν χτες το απόγευμα οι Άγγελος Αναστασιάδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.  


Ο προπονητής του «δικεφάλου του βορρά», προσπαθεί τις τελευταίες μέρες να βρει λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ και αναζητά τρόπους για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Ο τεχνικός του Δικεφάλου, κατά την προσφιλή του συνήθεια όποτε του δίνεται η ευκαιρία, επισκέφτηκε χθες την Μονή του Αγίου Ραφαήλ στην Μυτιλήνη (μετά επισκέφτηκε την Μονή του Αγίου Ταξιάρχη), μαζί με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο, τον Κώστα Λαγωνίδη, τον υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλία Γεροντίδη, τον Παντελή Κωνσταντινίδη, και τους συνεργάτες του στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Λεωνίδα Δημητρακόπουλο και Απόστολη Τερζή για να πάρουν την ευχή του Αγίου για το δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους.

Παρόντες ήταν επίσης ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο Κώστας Λαγωνίδης, ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ, Ηλίας Γεροντίδης, ο Παντελής Κωνσταντινίδης και οι Λεωνίδας Δημητρακόπουλος και Αποστόλης Τερζής που πλαισιώνουν τον Άγγελο Αναστασιάδη στον πάγκο. 

Σήμερα το πρωί λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο αγώνα με την Καλλονή στο δημοτικό στάδιο Μυτιλήνης στις 19:30 μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ επισκέφτηκαν και την Παναγία της Αγιάσου στο ομώνυμο χωριό.